Egészség és jólét egy helyen.
 

     Világtendenciák

     A rendszer

     Globális Marketingterv

     Támogatás

     Kit keresünk?

     Gyors Indulás

     Referencia

     Hátterünk

     Vezetők

     Kérdések

SUNRIDER GLOBÁLIS MARKETINGTERV

A hálózatszervezés az üzlet természetes módja. A Sunrider által kínált hasonló termékeket mindenki használ. Ha már amúgy is elkölti a pénzét ilyen termékekre, akkor költse azt el inkább egy olyan helyen, ahol nagykereskedelmi áron vásárolhat és még azon túl is kap visszatérítés. Erre a szemléletre tanítson meg néhány érdeklődőt és máris nyereséges üzlettel rendelkezik.

A Sunrider egységes javadalmazási terve a piacon található legjobb terv. Egységes, mert összevonásra kerül a világ összes EV*-je (kivéve Kínát és Koreát). A legtöbb cég csak lehetséges kifizetésről beszél. A Sunrider ezzel szemben a teljes forgalmának 20+58.5%-át fizeti ki jutalékként és ösztönzőként a különböző rangoknak megfelelően.

* EV = Eladási Volumen, a jutalékalapot képező érték (lásd árlista).

Ami mindennél jobb, hogy ez a terv egyszerű és könnyű pénzkereseti lehetőséget biztosít már rögtön az indulástól számítva.

A BEVÉTELEK FORRÁSAI

Kiemelt Fogyasztói bónusz
nagyker. ár - 20 %

Vezetőfejlesztési bónusz
a globális EV 16%-a

Director Szuperteljesítmény bónusz
a globális EV 2%-a

Nyereségrészesedés
a globális EV 2%-a

Minősült Director bónusz
a globális EV 8%-a

Fogyasztásösztönző bónusz
a helyi EV 25%-a

Utazási Ösztönző
a globális EV 2%-a,
a helyi EV 0.5%-a

Minősült Group Director
bónusz

a globális EV 3%-a

 

CÉLKITŰZÉSEK

ELSŐ CÉL
Hozzon létre egy adott hónapban legalább 500 EV-s (kb. bruttó 160.000,-Ft nagyker áron) forgalmat akár egyénileg, vagy néhány közvetlen fogyasztó bevonásával. Ekkor jogosult lesz a Fogyasztásösztönző bónusz (5-25%), valamint a Kiemelt Fogyasztói bónusz (20%) kifizetéseire. Kiemelt Fogyasztók (lásd később) ezt az összeget rabbatként, Sunrider termékekre adómentesen levásárolhatják. Ha csupán jövedelme kiegészítésére vágyik, már ez is előnyös ajánlat, és gyorsan elérhető.

MÁSODIK CÉL
Az előző cél eléréséhez segítse hozzá partnereit, s elérve növekvő csoportjával (kb. 30-50 fő) a 3000 EV-s (kb. bruttó 960.000,- Ft nagyker áron) havi forgalmat, Associate Director, majd egymást követő három hónap minősülés után, Director rangba kerül. Ekkor részt kap az előbb leírt bónuszokon túl a Minősült Director bónuszból valamint az Utazási Ösztönző alapból. Munkáját országos elismerésben részesítjük.
Magyarországi tapasztalat azt mutatja, hogy egy átlagosan fejlődő Director évente hozzávetőleg 3-4 millió Ft bevételre tesz szert. Részmunkaidőben akár fél-egy év alatt is realizálható ez a szint. Ekkor már biztonságban áttérhet teljes munkaidőben a vállalkozásának fejlesztésére. Persze csak, ha kedve tartja!

TOVÁBBI CÉLKITŰZÉSEK
Valójában a komolyabb vezetői munka a Director szinten kezdődik. Ekkor a mennyiség helyett a minőség lesz a vezérelv, s kinyílik az út a nemzetközi karrier és elismerés felé. A Sunrider hálózatában számos példa adódik milliós nagyságrendű havi bevételekre is, amelyhez a táblázatban látható további kifizetések segítik hozzá. Ehhez azonban elkötelezettséget kell vállalni a kiválóság felé. Vezetőképzés és önfejlesztés. Ezt támogatja a PrivateFranchise.net Tréningprogramja.

kérdezzen a marketingtervről >>


EGYÉB INFORMÁCIÓK

Jutalékra való jogosultsághoz havi személyes 100 egyéni EV teljesítése szükséges, amely minimális aktivitás esetén is könnyedén elérhető. Marketingtervünkről és üzleti szabályzatunkról igény esetén részletesebb információt küldünk. Folytassa ajánlatunk tanulmányozását!

 

- vissza       következő -
Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra