Egészség és jólét egy helyen.
 

     Világtendenciák

     A rendszer

     Globális Marketingterv

     Támogatás

     Kit keresünk?

     Gyors Indulás

     Referencia

     Hátterünk

     Vezetők

     Kérdések

A FRANCHISE-RÓL RÖVIDEN

Vállalkozásunk könnyebb megértéséhez beszéljünk először az elmúlt ötven év legsikeresebb szervezetfejlesztési módszeréről, a franchise-ról (ejtsd: frencsájz). Amerikában a kereskedelem mintegy 40%-át teszi ki a franchise-rendszerben működő cégek forgalma, s ez világszerte egyre inkább növekvő tendenciát mutat. Magyarországon is több száz vállalkozás üzemel ebben a formában.

A legtöbb üzlet azért bukik meg, mert nincs állandó rendszerük.
Mi adunk egy stabilat.

Lényege az, hogy a vállalkozó átvehet egy márkanevet valamint az üzletviteli ismeretet (know-how) annak tulajdonosától, s megkapja a működéshez szükséges folyamatos támogatást. Közismert példa erre a gyorséttermi hálózatok.
A franchise - mondhatjuk - egy bevált sikerrecept, azonban meg kell fizetni árát. A jogdíj, az induló költségek, s az üzemeltetés jelentős tőkeigénnyel bírnak (néhánytól a százmilliós katagóriáig). E ráfordítást egyéni szinten nem mindenki engedheti meg magának.
 

AMIT MI AJÁNLUNK NEM EGY HAGYOMÁNYOS FRANCHISE...

Szervezetünk e jól bevált koncepció gondolatát adaptálta egyéni szintre, annak minden előnyével (stabil céges háttér, szakértelem, kiváló termék, elismert múlt, képzés stb.), ugyanakkor kiiktatva számos visszatartó tényezőt (tőkeszükséglet, jogdíj, időbeni, térbeni és jogi korlátok, stb.). Mindezt integráltuk a többszintű értékesítés dinamizmusával. Vállalkozásunk központi szállítója a Sunrider Int., mely elsőrangú cégről, mint hátterünkről talán már van ismerete. Egy hálózati marketing vállalkozás sikere nagyrészt azon áll vagy bukik, hogy mennyire stabil cég működteti azt. A mi alapunk 1982 óta egyre erősebb.
Üzleti partnereink egymáshoz és a Sunrider-hez való viszonyát a teljes pénzügyi és jogi függetlenség jellemzi, mint ahogy az egy hagyományos franchise szerződésben is irányelv.

Egy passzív jövedelemforrás kialakításához adunk eszközt.

Ön egy követhető, kulcsrakész rendszert kap kézhez, így biztosítva kitűzött céljai elérését. Az üzletvitel teljes szabadságot ad, kizárólag Ön határozza meg a fejlődés ütemét. Előképzettség nem szükséges, a módszertant folyamatosan mi biztosítjuk tréningprogramunk által. A megszerzett tudás azonnal a gyakorlatba ültethető és profitot hoz. Rendszerünkben a támogatás garantált, mivel az Ön céljai a vezetők azonos érdekeivel találkoznak.
 

ELŐNYÖK ÖSSZEFOGLALVA

 • Minimális indulási és működtetési költség

 • Rögtön nyereséges

 • Duplikálható, így nincs maximált jövedelem

 • Stabil, nemzetközi céges háttér

 • Teljeskörű támogatás, interaktív képzés

 • Új kapcsolatokra ad alkalmat

 • Egyénre szabott üzletvitel

 • Több szabadidőt nyújt

 • A vállalkozás nem helyhez kötött, költöztethető

 • Nincs alkalmazott

 • Kockázatmentes, szüneteltehető

 • Kiegészítő tevékenységként is folytatható

 • Az itt megszerzett tudás kiváló alapja lehet más vállalkozásnak

 
KÜLDETÉSÜNK

Üzletünk szíve az emberek. Fő célunk hathatós segítséget nyújtani minden partnerünk számára a saját céljának megfelelő mértékben, egy jövedelmező magánvállalkozás kiépítésére, bevonva újabb fogyasztókat és aktív partnereket. A világtendenciák alapján fényes a jövőnk.

Tudjuk, az imént vázolt program megnyerő, azonban nem való mindenkinek, annak ellenére, hogy bárki elkezdheti. Az is tény, hogy ajánlatunk anyagi függetlenséggel kecsegtet, de ezt a szintet nem minden ember éri el. Vezetőinkkel együtt legfontosabbnak az egyéni szükségletek kielégítését tartjuk és ezt is tanítjuk.
Kérjük, ezen gondolatok alapján tanulmányozza a további információkat.

 

- vissza       következő -
Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra