Egészség és jólét egy helyen.

 
SUNRIDER TERMÉKFORGALMAZÁS ÉS HÁLÓZATSZERVEZÉS

Ön hányszor kap fizetést egy munkaórájáért? A sunrider.

Mi az a nyomós ok, amiért hajlandó erőfeszítést tenni?Jövedelemkiegészítés, anyagi függetlenség, saját vállalkozás, több szabadidő, egyéni kibontakozás, mások segítése, megismerkedés új emberekkel, nyugdíjba vonulás, vagy gondoskodás az utódokról?

A Sunrider kiváló eszköz egy valódi passzív jövedelemforráshoz.

Nem ígérünk miliókat, de az elsőt segítünk megcsinálni.

Hagyjuk a mellébeszélést!

Az elmúlt 20 év magyarországi tapasztalat szerint a vállalkozásunkkal fél év alatt el lehet érni a havi 300 - 500.000,-Ft bevételt, amely idővel tovább fokozható. Ez az összeg kizárólag az egyéni teljesítménytől függ. Lehet kevesebb, de sokkal több is. A haszon a személyes kiskereskedelmi eladásból, valamint az értékesítési hálózat megszervezéséből tevődik össze.

Hidegzuhany

A közvetlen értékesítés, valamint a többszintű hálózatszervezés ugyanolyan szakma, mint bármely másik, amit meg kell tanulni. Természetesen egy komplett oktatási program áll rendelkezésére mindazoknak, akik eredményeket akarnak elérni. De fontos tudni, hogy ez

Nem való mindenkinek!

Aki azt állítja, hogy itt könnyen és gyorsan lehet bárkiből milliomos, egyszerűen hazudik! A többség nem hogy meggazdagodni nem fog, de még valamire való hasznot sem termel, és pár hónap próbálkozás után feladja. Ez a valóság.

Persze van, és mindig lesz egy kisebbség, akik kitartó, minőségi munkával nagy profitot termelnek, és egy idő után valódi passzív jövedelemre tesznek szert. A kérdés csupán az, hogy Önnek van-e kedve, és elegendő bátorsága ahhoz, hogy ebbe a körbe tartozzon?

Ha igen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! >>

Ha nem, akkor kattintson ide, ahol sok értékes tippet kap a céljai gyors megvalósításához! >>

 

 

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra