Egészség és jólét egy helyen.
Egy vezető natúr-élelmiszergyártó vállalat, immáron 1982 óta.

 • Bevezető

  Regeneráció

  EGÉSZSÉGES ÉTREND

 

  Növényi italok

 

  Növényi táplálékok

 

  Növényi koncentrátumok

 

  Vitaminok, kiegészítők

  BŐRÁPOLÓ TERMÉKEK

 

  Testápolás

 

  Arcápolás

 

  Hajápolás

 

  Illatok

  FOGÁPOLÁS

  TISZTÍTÓSZEREK

  Árlista

  Vásároljon

  Ötletek

  Gyakori kérdések

  Referencia

  Miért a Sunrider

BEVEZETŐ - a táplálékkiegészítők új generációja sunrider

A SUNRIDER International a világ egyik vezető natúr-élelmiszergyártó vállalata. Los Angeles-i központtal több, mint százezer négyzetméter alapterületen folytat kutatást, fejlesztést és gyártást az USA-ban, Tajvanon, Kínában, Indiában és Szingapúrban. A cég jelenleg a világ 38 országában működik; éves forgalma meghaladja az 1 milliárd dollárt. A természetes élelmiszerek gyártása rendkívül szigorú előírások alapján folyik: a Sunrider cég irányítja az egész folyamatot a növénytermesztéstől a termék előállításán keresztül egészen a csomagolásig és a késztermékek kiszállításáig.

E kiemelkedő natúr-élelmiszercsalád termékei - amelyeknek nincs versenytársuk a világon - megfelelnek a legszigorúbb amerikai gyártási és termék-minőségi előírásoknak, sőt felül is múlják azokat. A Sunrider üzemei az Egyesült Államokban "gyógyszergyár" minősítést kaptak - noha a cég élelmiszereket, s nem gyógyszereket készít. A termékek Magyarországon a szükséges szakhatósági engedélyekkel - OÉTI, KERMI - ellátva kerülnek forgalomba.

Valamennyi Sunrider-termék különleges: ehető, nyers növények teljes, tápegész formája. A késztermékek megtartják a növények természetes biológiai harmóniáját: nem választják szét őket alkotóelemeikre kémiai eljárásokkal, mint ahogy ez a táplálékkiegészítők gyártásakor szokványosan történik. Aki Sunrider-terméket fogyaszt, az tömény növényt fogyaszt - nem pedig ásványt, vitamint, enzimet, stb. A modern Sunrider-technológiának köszönhető, hogy a speciálisan kevert és koncentrált "egész" növények folyadék vagy por alakban a szervezetben könnyen, gyorsan felszívódnak, elkezdve ezzel tápláló, energiaátadó, egyensúlybeállító hatásukat.

A cég alapítói egy kínai orvos házaspár. Ők ketten az ősi kínai növénytant a modern orvostudomány ismereteivel ötvözve hozták létre a Sunrider-t 1982-ben. Filozófiájuk a regeneráció elvén alapul. E filozófia szerint az ember szervezete természetes intelligenciájánál fogva képes arra, hogy megszabaduljon a mérgező salakanyagoktól, egyensúlyban tartsa és folyamatosan megújítsa önmagát - feltéve, hogy megfelelő, teljes értékű növényi táplálékokkal folyamatosan tápláljuk és tisztítjuk. táplálékkiegészítő

Ismerje meg a regeneráció elvét >>

<< vissza az előző oldalra             tovább >>       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra