Egészség és jólét egy helyen.

  Bevezető

  Regeneráció

  EGÉSZSÉGES ÉTREND

 

  Növényi italok

 

  Növényi táplálékok

 

  Növényi koncentrátumok

 

  Vitaminok, kiegészítők

  BŐRÁPOLÓ TERMÉKEK

 

  Testápolás

 

  Arcápolás

 

  Hajápolás

 

  Illatok

  FOGÁPOLÁS

  TISZTÍTÓSZEREK

  Árlista

  Vásároljon

  Ötletek

  Gyakori kérdések

  Referencia 

  Miért a Sunrider

EGÉSZSÉGES ÉTREND sunrider

A Sunrider International termékei nem gyógyszerek, nem szintetikus vitaminok, ásványok, enzimek, vagy "divatos" növények kivonatai - hanem koncentrált, tiszta élelmiszerek. Rendszeres fogyasztásukkal elérhető a szervezet belső egyensúlyának megtartása, illetve helyreállítása. A Sunrider filozófiája és receptjei többezer éves tapasztalatokon alapulnak - míg a termékek modern köntösben, könyen fogyasztható, kezelhető formában jelennek meg.

Fontos megérteni a különbséget a növényi alapú étrendkiegészítők - a legtöbb jelenleg forgalomban lévő természetes táplálékkiegészítő ide sorolható - és a teljes értékű növényi táplálékok között. Az előbbiek többnyire különálló, izolált, részben szintetikus anyagok - ásványok, vitaminok, enzimek vagy esetleg egy-egy növény kivonata. Ezek pótolnak, helyettesítenek valamit a szervezetben, ami hiányzik belőle (pl. C-vitamin, stb.). De ki tudhatja bizonyossággal, hogy mikor melyik anyagból mennyire van szüksége?

A Sunrider termékei homlokegyenest különbözők: a teljes növényt tartalmazzák, illetve e növények jól bevált keverékeit - csak éppen a növények térfogatát csökkentik, hogy könnyen, gyorsan nagy mennyiséget lehessen belőlük fogyasztani. Más szóval: a Sunrider azt hirdeti, hogy a narancs kicsavart leve (még ha azt porítva fogyasztjuk is) egészségesebb és jobban hasznosítható a szervezet számára, mint az aszkorbinsav, ami csak egy vegyi anyag... A Sunrider termékek teljes értékű növényi táplálékok, tehát nem "pótolnak", illetve helyettesítenek - hanem természetes, növényi úton regenerálják a szervezetet, illetve annak főbb szerveit.

A Sunrider-termékcsalád egyedülálló eszköz bárki kezében ahhoz, hogy rohanó, civilizált életében napi rendszerességgel tegyen valamit jólétéért, s kezébe vegye egészsége alakítását. A Sunrider egészség-megőrző programjának két alapeleme van: a szervezet tisztítása és táplálása.

FONTOS TUDNIVALÓK

Mivel a Sunrider tisztító és tápláló készítményei élelmiszerek, bármelyikkel elkezdheti szervezete regenerálását. Ön dönti el, hogy elsősorban a tisztító vagy tápláló hatású termékeket fogyasztja. Az egyensúly eléréséhez hosszú távon természetesen mindkettőre szüksége van. A mérgező salakanyagoktól való megszabadulás elengedhetetlen, de egy beteg, gyógyszerekkel megterhelt szervezetnél már kezdetben is fontos hangsúlyt helyezni a táplálásra! Ily módon a teljesértékű növényi táplálékokkal felerősödve testünk a belső tisztítással időnként együttjáró átmeneti kellemetlenségeket észre sem veszi.

Ha Ön csak most kezd ismerkedni a Sunrider termékeivel, tartsa be a regeneráció alapszabályát: mind a tisztítást, mind a táplálást lassan fokozatosan kezdje! A termékeket fogyassza: - napi rendszerességgel, mivel testünk folyamatosan igényli a jó működéséhez nélkülözhetetlen tápanyagokat; - kitartóan, mivel a megbetegedett sejtek természetes regenerálódásához idő kell.

Az egyensúly felé vezető úton - a modern, civilizált életmód miatt - kiszámíthatatlan minőségű és mennyiségű mérgező anyag jelenlétével, valamint sokrétű tápanyaghiánnyal küszködő szervrendszereink néha produkálnak számunkra érthetetlen tüneteket. Ám ha a regeneráció filozófiája világos az Ön számára, szervezete válaszait helyesen fogja értelmezni.

A tápláló gyógynövények az előrelátó, bölcs ember növényei, mivel testünk egyensúlyban tartásával a betegségek megelőzését teszik lehetővé. De ha Ön sajnálatos módon már megbetegedett, a jó táplálkozás mindig használ.

A bal oldali menüben kedvére válogasson a különböző termékcsoportok között!

FIGYELEM: A Sunrider készítményei NEM GYÓGYSZEREK, hanem étrendkiegészítők. Céljuk a szervezet tisztítása, táplálása, NEM pedig betegségek gyógyítása. Az elfogyasztott mennyiség a fogyasztó saját döntésétől függ

 

<< vissza az előző oldalra             tovább >>       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra