Egészség és jólét egy helyen.
Sunrider Calli tea - Méregtelenítő

  << vissza - Növényi italok

  Árlista

  Vásároljon

MÉREGTELENÍTŐ TEA , Calli tea, kali tea, tisztító teák.

"Akupunktúra tűk nélkül"Calli tea, kali tea, tisztító, salaktalanító teák.

A Méregtelenítő tea ősi kínai recept alapján készülő tisztítóital. Eredeti receptjét a kínai shaolin templom harcos papjai kísérletezték ki másfél évezreddel ezelőtt, hogy italuk segítse a szellem tisztaságát, a koncentrációt, az ellazulást, a meditációt. Időközben azonban számos egyéb jótékony hatása is bebizonyosodott.
Calli tea, tisztító, méregtelenítő, salaktalanító teák.
A Méregtelenítő tea közreműködik a szervezet - akupunktúrából is ismert - belső energiacsatornáinak, a meridiánok megnyitásában, a főbb szervrendszerek közötti kommunikáció elősegítésében, különösen az emésztő- és kiválasztószervek jobb működésében, így a jobb közérzet, a belső egyensúly elősegítésében. CALLI TEA. kali tea.

A Méregelenítő tea rendszeres fogyasztása általában az alábbi kedvező változásokkal jár:

- több energia, jobb közérzet, kisebb alvásigény Calli tea, kali tea, nyugtató.
- lelki nyugalom; illetve a stressz és agresszivitás csökkenése
- tisztább gondolkodás, jobb memória és koncentrációs készség
- kisebb hús-, cigaretta-, alkohol-, zsír-, cukor és kávéfogyasztás
- egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódás
- emésztési és (savas) gyomorproblémák enyhülése Calli tea, kali tea.
- vérnyomás normalizálódása Calli tea, kali tea bőrszépítő.
- koleszterinszint normalizálódása Calli tea, kali tea, fogyasztó.
- ízületi és meszesedési gondok enyhülése Calli tea energiát adó.
- testtömeg normalizálódása Calli tea, kali tea koleszterinszintet csökkentő.

A Méregtelenítő tea jelentős mennyiségben tartalmaz természetesen előforduló antioxidánsokat, amelyek közömbösítik a szervezetet károsító, s sok - köztük daganatos - betegségért felelős szabad gyököket. A Méregtelenítő tea rendszeres fogyasztása ily módon segít a környezeti ártalmak csökkentésében.
Calli tea, kali tea, tisztító, méregtelenítő, salaktalanító teák.
Ellentétben a hétköznapi teákkal, a Méregtelenítő tea nem csak egyféle cserjének a szárított levele, hanem többféle kínai gyógynövény kivonatának bonyolult keveréke. A gyártó, a Sunrider International, korszerű, nagyüzemi körülmények között gondosan összeválogatott füvek és gyógynövények sűrített oldatát permetezi rá a kamélia virág levelére, amelyről, mint vivőlevélről, forró vízbe dobva mindez leázik, aranysárgára-barnára festve jóízű teánkat. Így nem csak egyetlen növény főzetét, hanem számos jótékony fű hatékony keverékét isszuk. Calli tea csökkenti a streszt.

Néhány hasznos tanács: kali tea

 Egy filteres zacskó Méregtelenítő teát egy kancsó forró vízbe (első időkben akár ennél is több, 1 1/2 - 2 liter vízbe) dobjon bele, öt-tíz percre; a filtert akár benne is hagyhatja a vízben (ekkor azonban íze kissé kesernyéssé válhat). Igya-iszogassa egész nap, inkább sokszor kisebb, mint egyszer nagy mennyiségben. Kevés mézzel vagy más természetes édesítővel ízesíthető. A Méregtelenítő teát - ellentétben sok "salaktalanító-méregtelenítő" teával - folyamatos, tartós fogyasztásra is alkalmazhatjuk. Calli tea, kali tea fogyasztó.

Különösen vigyázzon, ha először iszik Méregtelenítő teát: ne készítse túl sűrűre, azaz, soha ne használjon egy filteres zacskót egy csészébe. Előfordulhat, hogy egy erősen szennyezett szervezet a Méregtelenítő teára hevesen reagál, s a túl sűrű Méregtelenítő tea eleinte émelygést, hányingert, gyomorgörcsöt, fejfájást okozhat. Később, ha szervezete megszokta, sűrítheti ízlés szerint. Soha ne főzze ki kétszer ugyanazt a filteres zacskót (hacsak a második főzetet nem arcmosásra, fürdővíz készítésére szánja). Az elhasznált filter tartalmát virágokra, növényekre szórhatja - örülnek neki! Calli tea, kali tea tisztító.

Soha ne főzze túl a Méregtelenítő teát, elég, ha forró vízbe beledobja. Soha ne használjon főzéshez és iváshoz alumínium vagy más fémkancsót; legjobb az üveg, porcelán vagy cserépedény, de a zománcos fém is jobb, mint a zománctalan. Soha ne melegítse a már elkészült teát mikrohullámú sütőben!

Ha csak egy mód van rá, használjon teafőzéshez tiszta, élő vizet, nem pedig klórozott-szennyezett városi csapvizet. Forrásvíz, szénsavmentes ásványvíz a legjobb, de víztisztító is megteszi. A tiszta vízben főzőtt Méregtelenítő teának nem csak az íze, hanem a hatása is jobb lesz. A Méregtelenítő tea forrón is, szobahőmérsékleten is, jéghidegen is kitűnő ital. Javasolt napi fogyasztás: egyéni ízlés szerint, szabadon, de egy filterből áztatott Méregtelenítő tea (azaz másfél-két liter) nagyon hasznos mennyiség. Egészségére!

Kapható ízek:

- natúr
- mentás
- fahéjas


További ajánlat:

Éjszakai méregtelenítő tea


Ötletek:

Méregtelenítő tea ízvarázslat

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra