Egészség és jólét egy helyen.
Természetes növényi italok :: méregtelenítés, salaktalanítás, tisztítás, táplálás, regeneráció, a szervezet egyensúlya

  Bevezető

  Regeneráció

  EGÉSZSÉGES ÉTREND

 

  Növényi italok

 

  Növényi táplálékok

 

  Növényi koncentrátumok

 

  Vitaminok, kiegészítők

  BŐRÁPOLÓ TERMÉKEK

 

  Testápolás

 

  Arcápolás

 

  Hajápolás

 

  Illatok

  FOGÁPOLÁS

  TISZTÍTÓSZEREK

  Árlista

  Vásároljon

  Ötletek

  Gyakori kérdések

  Referencia

  Miért a Sunrider

NÖVÉNYI ITALOK sunrider gyógynövény teák

 

Méregtelenítő tea calli tea, sunrider gyógynövény teák.

Fő termékünk egy tisztító ital, amely segít szervezetünknek a hatékonyabb salaktalanítás, öntisztulás elérésében. Közreműködik testünk - akupunktúrából is ismert - belső energiacsatornáinak megnyitásában. Ezáltal az öt szervrendszer működése hatékonyabbá és összehangoltabbá válik. E teaként filteresen kiszerelt termék gondosan összeválogatott gyógynövények keveréke kamélialevélre permetezve, amely - mint vivőlevélről - forró vízbe dobva leázik, aranysárgára, barnára festve jó ízű italunkat. Rendszeres fogyasztása jobb közérzetet, magasabb energiaszintet, a belső egyensúly helyreállítását eredményezi.

részletek...

 

 

Éjszakai méregtelenítő tea calli teák

Elősegíti a pihenésünket és a nyugodt alvást. Az alap Méregtelenítő teához olyan összetevőket elegyítettünk, amelyek pihentetik az agyműködést és megnyugtatják a lelket, így a test nyugodtan pihenhet. Ezek a különleges növények együtt képesek táplálni a szervezetünket, gazdagítani az életünket.

részletek...

 

 

Nyirokérrendszer tisztító ital fortune delight gyógynövény salaktalanítás

E termékünk táplálja és serkenti szervezetünk kiválasztó szerveit és funkcióit - nyirokrendszer, vese, húgyutak - ezáltal hozzájárul a szennyeződések eltávolításához. Szinte "kisöpri" a nyirokérrendszert, szervezetünk "szennycsatornáját". Ezáltal fontos fegyver lehet a daganatos betegségek megelőzésében. Eltávolítja az izomszövetekből a feIgyülemlett tejsavat és egyéb salakanyagokat. Fokozza az ember mozgáséhségét, javítja a sportteljesítményt, segíti a bőr feszességének megőrzését, gyorsítja a fölös zsírpárnáktól való megszabadulást.

részletek...

 

 

Multivitamin gyümölcslé vitafruit vitaminos ital vitamin

Erősen koncentrált természetes gyümölcslé. lgen gazdag természetes vitaminokban, ásványi anyagokban. Tartalmazza a szervezet számára nélkülözhetetlen antioxidánsokat. A bőrt táplálja, belsőleg és külsőleg egyaránt, valamint gyorsítja a bőr és nyálkahártyasebek regenerálódását.

részletek...

<< vissza az előző oldalra             tovább >>       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra