Egészség és jólét egy helyen.
Sunrider VitaFruit - Multivitamin

  << vissza - Növényi italok

  Árlista

  Vásároljon

MULTIVITAMIN GYÜMÖLCSLÉ VITAFRUIT ITAL

"Természetes vitaminokban gazdag gyümölcslé" A Vitafruit multivitamin

 A Multivitamin gyümölcslé erősen koncentrált, természetes eredetű gyümölcslé, amely gazdag vitaminokban és ásványokban, amely erősíti, fiatalítja a szervezetet, illetve bőrünket. Ez a jóízű ital nem tartalmaz vegyi származékokat, tartósítót, mesterséges enzimeket vagy adalékokat. Sokan gyakran szednek hatalmas mennyiségű, vegyi úton előállított vitamint - többet, mint a javasolt napi szükséglet. A Multivitamin gyümölcslé fogyasztása révén teljesértékű, növényi eredetű vitaminokhoz és tápanyagokhoz juthatunk, amelyeket a szervezet könnyen feldolgoz, s gyorsan, természetes módon reagál rá.
A Vitafruit természetes gyógynövény ital, teljes értékű, szabadgyökök, antioxidáns hatás.
A Multivitamin gyümölcslé vitaminjai között megtalálhatók az antioxidánsok, amelyekre a szervezetnek a mai megterhelő világban szüksége van. Ma már tudjuk, hogy az öregedési folyamatért és számos súlyos betegség bekövetkezéséért a szabad gyökök is felelősek. Ezek úgynevezett “instabil" molekulák, mégpedig azért, mert páratlan számú elektront tartalmaznak. Az ilyen részecskék, hogy stabil szerkezetté váljanak, más molekulák elektronjait támadják meg: többek között a DNS-t, a sejtfalat alkotó lipideket és a sovány testszövetet alkotó fehérjéket. A szabad gyökök támadása nyomán a szövetek szerkezete megváltozik, mi több, roncsolódásuk eredményeképpen maguk is szabad gyökökké válhatnak, amelyek újabb szöveteket roncsolnak, és így tovább, maradandó károkat okozva DNS-ünkben, fehérjéinkben, sejtfalainkban.
A Vitafruit fogyókúra segítő, teljes értékű, szabadgyökök, antioxidáns hatás.
A Multivitamin gyümölcslé C- és E-vitamin, Béta-karotin, a B komplex vitaminok, a kalcium, magnézium és aminosavak gazdag forrása. Kutatási eredmények bizonyítják, hogy ezek az anyagok közömbösítik a szabad gyököket. Ámde nem mindegyik működik egyformán hatásosan - inkább azt látjuk, hogy együtt a leginkább hatékonyak. A mai egyoldalú, egészségtelen táplálkozás során azonban ritkán jutunk hozzá a szükséges antioxidánsokhoz.
Igyon minden nap Vitafruit-ot cukros üditőitalok helyett! Teljes értékű, szabadgyökök, antioxidáns hatás.
A C- és E-vitamin, például, még az előtt lépnek reakcióra a szabad gyökökkel, hogy azok megtámadnák a testszöveteket. Minden vitaminmolekula két szabadgyök-molekulát hatástalanít. A C-vitamin ezenkívül segít a szervezetnek abban is, hogy kollagént és elasztint termeljen, gyógyítsa önmagát, és ellenálljon a fertőzéseknek. A Multivitamin gyümölcslé C-vitaminja stabil vitamin, azaz a gyakran előforduló vitaminokkal ellentétben levegővel érintkezve nem bomlik le és nem veszti el hatását.
vitaminhiány ellen.
A zsírban oldódó E-vitamin csökkenti a vérrög-képződést, segít az oxigénszállításban, s mint antioxidáns, a vitaminok között alighanem a legerősebb gyógyítóhatással rendelkezik.
A Vitafruit segít feltöltődni teljes értékű vitaminokkal.
Az ugyancsak zsírban oldódó A-vitamin (= Béta-karotin) új sejtek építéséhez, illetve a nyálkahártyák pótlásához nélkülözhetetlen. Segít továbbá a bőr kiszáradásának elkerülésében, illetve a szabad gyökké vált oxigénmolekulák lekötésében.
A Vitafruit természetes vitaminforrás.
A komplex B-vitaminok tiamint, riboflavint, niacint, B6 és B12 vitamint tartalmaznak, illetve a kevésbé ismert pantothenátot, paraamninobenzolsavat, inozitolt és biotint. Ezek a hatóanyagok együttesen segítik a sejtpótlást és sejtépítést. Hiányuk súlyos, fizikai és szellemi leépüléssel járó betegségek kialakulásához vezethet.
A Vitafruit natúr táplálékkiegészítő.
Ásványi anyagok úgyszintén fontosak a szervezet számára. A Vitafruit a megfelelő egyensúlyban tartalmaz magnéziumot és kalciumot. A fitokemikáliák olyan természetesen előforduló, ma még nem mindig egészen jól ismert anyagok, amelyek nem tekinthetők szoros értelemben vett tápláléknak, de a tapasztalat bizonyítja, hogy bizonyos gyógyító, terapikus hatásuk van. Már a kínaiak is tudták, hogy a természet sok, amúgy érthetetlen anyagot zárt be a növényekbe és füvekbe - ma viszont több gyógyszergyár kísérletezik ezek szintetizálásával, hogy így próbálják hasznosítani betegség-megelőző tulajdonságaikat. Bizonyos fitokemikáliák a hormonháztartás szabályozásában játszanak szerepet, mások az idegrendszerre hatnak és érzelmi, hangulati állapotunkat érintik, megint mások a DNS-t védik a pusztulástól, vagy gyulladás- és rákellenes hatásúak.
A Vitafruit nem szintetikus vitaminbomba.
Megfelelő étrend mellett a Multivitamin gyümölcslé segíti a bőrt is! Rendszeres fogyasztása javíthatja a bőr simaságát. fényét, puhaságát, s segítheti az öregedő bőrt, hogy fiatalosabb, egészségesebb legyen.

Egy teáskanál Multivitamin gyümölcslét egy pohár hideg vízben jól elkeverve megiszunk. Soha ne tegyük a Multivitamin gyümölcslét forró vízbe, miután a hő elpusztíthatja a hasznos tápanyagokat.

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra