Egészség és jólét egy helyen.
Sunrider Fortune Delight - Nyirokérrendszer tisztító ital

  << vissza - Növényi italok

  Árlista

  Vásároljon

NYIROKÉRRENDSZER TISZTÍTÓ ITAL Fortune Delight nyirokrendszer

"A nyirokérrendszer salaktalanítására" Fortune Delight ital.

A Nyirokérrendszer tisztító ital a cégünk egyik gyógynövény itala, amely segíti a szervezet saját kiválasztó funkcióit, s így hozzájárul a szennyezőanyagok eltávolításához. Ez a kellemes ízű, könnyen elkészíthető ital "kisöpri" a sejteket körülvevő nyirokér-rendszert, szervezetünk szennycsatornáját. Ez azért különösen fontos, mert a nyirokérrendszer passzív, a benne lévő nedveket nem hajtja-pumpálja a szív, mint a vért, s általában csak testmozgással lehet nagyobb munkára fogni.

A szervezetünkbe jutó valamennyi anyagot a szervezet vagy kiüríti, vagy feldolgozza és beépíti. Így van ez a káros és mérgező anyagokkal is. Az emberi szervezet általában képes rá, hogy eltávolítsa ezeket - de sokszor túl nagy mennyiségben fogyasztunk olyan italokat és élelmiszereket, amelyek mesterséges, nemkívánatos elemeket, vegyszereket, tartósítószereket, mi több, mérgeket tartalmaznak. A víz- és levegőszennyeződés ugyanúgy bekerül a szervezetünkbe, s sok káros méreganyag lerakódik sejtjeinkbe, köztük a zsírsejtekbe. Ezek felhalmozódása gyakran vezet a sejtek irritációjához, sejtburjánzáshoz, daganatos elváltozások kialakulásához.

A Nyirokérrendszer tisztító ital eltávolítja az izomszövetekből a felgyülemlett tejsavat és szénsavat, illetve egyéb salakanyagokat. Ezzel erősítve a szervezetet, fontos fegyver a daganatos megbetegedések megelőzéséért vívott harcban is. Fortune Delight tisztító

A Nyirokérrendszer tisztító ital fogyasztása általában az alábbi kedvező változásokkal jár:

- tisztább szervezet, jobb közérzet, több energia, élénkségérzet A Fortune Delight
- lassabb fáradás, nagyobb állóképesség (főleg aerob sport esetén)
- gyorsabb regenerálódás A Fortune Delight segíti a szervezet öntisztulását.
- megnövekvő mozgásigény A Fortune Delight kiváló sportolóknak.
- fölös zsírpárnák leapadása A Fortune Delight fogyókúra segítője.
- zsibbadás, görcsölés megszűnése salaktalanító hatású.
- a nyirokrendszer, a vese, a húgyhólyag tisztítása A Fortune Delight méregtelenítő hatású.

A Nyirokérrendszer tisztító ital eljuttatja továbbá a zsírbomlás során keletkezett, vízben oldódó "lipo-proteineket" a véráramon keresztül az izmokba - ahol azt a mozgást végző szervezet egyszerű cukrokra (szőlőcukor) bontva szükség szerint képes elégetni, így segítve az izmok fejlesztését -, míg a fölös mennyiség a hatékonyabban működő kiválasztó rendszeren keresztül eltávozik a szervezetből. Segíthet abban, hogy rendszeres aerob jellegű mozgás és egészségesebb, könnyű, változatos, zsírszegény táplálkozás mellett leadjunk fölös zsírpárnáinkból, s közben megnőjön energiaszintünk. A Nyirokérrendszer tisztító ital meghozza az ember mozgáséhségét - fogyasztói előbb-utóbb sétálni, futni, tornászni kezdenek!  

Használata: keverje egy 3 grammos zacskó tartalmát egy nagyobb pohár - fél liter tiszta vízbe, és igya meg. Hatékonyságát akkor fejti ki leginkább, ha napi 1,5 - 2 litert megiszik belőle, bár kisebb mennyiségekben is rendkívül hatékony. Sportolók edzés és verseny előtt, illetve közben rendszeresen ihatják, akár víz helyett is. Kapható természetes citromos, málnás, barackos, fahéjas és natúr ízekben. A Fortune Delight méregtelenítést segíti.

Kapható ízek:

- citromos
- málnás
- barackos
- fahéjas
- natúr


További ajánlat:

Méregtelenítő tea
Éjszakai méregtelenítő tea
Zsírbontó kapszula

 

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra