Egészség és jólét egy helyen.
Szervezetünk védőpajzsa az immunrendszer. Táplálja rendszeresen, hogy mindig egészséges és energikus maradon!

  << vissza - Koncentrátumok

  Árlista

  Vásároljon

IMMUNRENDSZER ERŐSÍTŐ Sunrider Alpha 20C kapszula

"Az immunrendszer erősítésére" Sunrider Alpha 20C kapszula erősítése

Az Immunrendszer erősítő öt gondosan összeválogatott kínai növény keveréke, amely szervezetünk védekezési rendszerét, illetve a máj bizonyos funkcióit táplálja és erősíti.
Sunrider Alpha 20C kapszula - az immunrendszer erősítése.
Immunrendszerünk rendkívül összetett, s sokféleképpen működik, de feltétlenül meg kell említeni a támadó sejteket (ezek a "T"-sejtek, amelyekről az utóbbi években az immunrendszert gyöngítő különböző betegségek kapcsán sokat hallhattunk). Ezek a sejtek, nagyon leegyszerűsítve, fontos szerepet játszanak a szervezetet megtámadó organizmusok leküzdésében, fertőzések és allergiák kivédésében. Tudvalevő, hogy az Immunrendszer erősítő serkenti a "T"-sejtek termelését, s így erősíti a szervezet természetes betegség-megelőző, allergia- és burjánzás-ellenes harcát.
Sunrider Alpha 20C kapszula - az immunrendszer erősítése.
Az Immunrendszer erősítő különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Légzőrendszer erősítővel együtt fogyasztják. Ez a kombináció sok esetben segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok leküzdésében, a felhámréteget, a tápcsatorna nyálkahártyáját, a torkot, orrüreget, s nőknél a vaginát gyakran támadó gombás (candida) fertőzések leküzdésében, illetve légzési problémák enyhítésében. Betegségek, fertőzések, megfázások esetén általában lerövidül a gyógyulási idő.

Az Immunrendszer erősítő élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 2-6 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Súlyosabb betegségek leküzdésére a szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a napi fogyasztást.

További ajánlat:

Szervrendszerek tápláléka

A regeneráció ősi kínai filozófiája egyszerűen

 

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra