Egészség és jólét egy helyen.
A táplálék hasznosításának kulcsa a jó emésztés

  << vissza - Koncentrátumok

  Árlista

  Vásároljon

EMÉSZTŐRENDSZER ERŐSÍTŐ Sunrider Assimilaid kapszula

"Az emésztőrendszer erősítésére" Sunrider Assimilaid kapszula

Az Emésztőrendszer erősítő kilenc gondosan összeválogatott kínai gyógynövény sűrített keveréke, amely szervezetünk emésztési rendszerét, illetve a gyomrot és a lépet táplálja és erősíti.
Sunrider Assimilaid kapszula emésztést segítő
Rossz táplálkozási szokásainknak, önpuszttító életmódunknak gyakran kísérőjelenségei az emésztési zavarok, a gyomorgörcsök, a puffadás, a rendszertelen székelés, a szorulás, a sav-túltengés, enzimhiány, sőt fekélyesedés. Ezeknek az egyensúlyhiányos panaszoknak a nagy részét okosabb étkezéssel enyhíteni lehetne.
Sunrider Assimilaid kapszula emésztést segítő
Ebben segít az Emésztőrendszer erősítő anélkül, hogy kívülről juttatna be enzimeket, sósavat vagy más vegyszereket, mint általában a legtöbb gyógyszer. Ehelyett a regeneráció elvének megfelelően erősíti és táplálja az emésztésben közreműködő legfontosabb szerveket, oly módon, hogy helyreálljon a megfelelő sav- és emésztőnedv-termelés és enzimháztartás.

Az Emésztőrendszer erősítő élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 2-6 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Súlyosabb betegségek leküzdésére, illetve nehéz ebédek-vacsorák, egészségtelen ételek megemésztésére szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a fogyasztást.


További ajánlat:

Szervrendszerek tápláléka

A regeneráció ősi kínai filozófiája egyszerűen

 

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra