Egészség és jólét egy helyen.
Az életenergia nagy részéhez a levegőn keresztül jutunk hozzá. Így elengedhetetlenül fontos a tüdőnk jó karbantartása, erősítése.

  << vissza - Koncentrátumok

  Árlista

  Vásároljon

LÉGZŐRENDSZER ERŐSÍTŐ Sunrider Conco kapszula

"A légzőrendszer erősítésére" Sunrider Conco kapszula tüdő erősítése

A Légzőrendszer erősítő tizenegy kínai fű és gyógynövény speciális keveréke, amely a légzőrendszer megfelelő működését segíti. Ez a szervrendszerünk annál is inkább fontos, miután - a kínai filozófia szerint - az életerőt, a csi-t a külvilágból lélegzésünkkel juttatjuk el tüdőnkön keresztül a szervezetünkbe. Bármi gátolja a megfelelő légzést, az egyben gátolja az életerőnek az áramlását is.
Sunrider Conco kapszula szénanátha gyógyítása, parlagfű allergia ellen
A Légzőrendszer erősítő, a légzőrendszer táplálásán túlmenően, jól együttműködik az immunrendszer és a hormonrendszer erősítésére szolgáló gyógynövénykeverékekkel (Immunrendszer erősítő és Hormonrendszer erősítő), s segíthet a szervezetnek a légúti betegségek, megfázás, influenza leküzdésében, csökkentheti a fejfájást, beleértve a migrént, védelmet nyújthat fertőzések ellen, megnyugtathatja a gyomrot és csökentheti a hányingert, s enyhíthet allergiás tüneteket.
Sunrider Conco kapszula tüdő erősítése
A Légzőrendszer erősítőélelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 2-6 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Súlyosabb betegségek leküzdésére a szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a napi fogyasztást.

Sunrider Conco kapszula tüdő erősítése, pollenallergia, parlagfű
További ajánlat:

Szervrendszerek tápláléka

A regeneráció ősi kínai filozófiája egyszerűen

 

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra