Egészség és jólét egy helyen.
Erős fizikai terhelésnél sok ásványi anyagot veszítünk az izzadás által. A teljesítmény megtartásához vagy fokozásához elengedhetetlenül fontos ezen anyagok hatékony pótlása.

  << vissza - Koncentrátumok

  Árlista

  Vásároljon

ÁSVÁNYKOKTÉLSunrider Electrosport

"Koktél az ásványi sók pótlására" Sunrider Electrosport szabadgyökök ellen

Az Ásványkoktél koncentrált italkeverék, amelynek célja a szervezetből megerőltető fizikai munka során az izzadtsággal kiürült ásványi sók pótlása. Noha elsősorban sportolók számára készül - egy fiola Ásványkoktélt két liter Fortune Delight-ba vagy Calli-ba keverve nagyhatású természetes folyadékpótló italt nyerhetünk -, más is fogyaszthatja antioxidáns (szabad gyököket lekötő) hatásáért.
Sunrider Electrosport
Az emberi szervezetnek számos ásványra van szüksége, ezek finom egyensúlyban vannak, s elfogyasztott élelmiszereinkből származnak. Az egészségtelen táplálkozás, a feldolgozott, manipulált élelmiszerek fogyasztása azonban felborítja ezt az egyensúlyt, hiány (vagy többlet) léphet fel, ami betegségekhez, degenerációhoz vezet.

Az Ásványkoktél többféle ásványi anyag - köztük kalcium, kálium, magnézium, cink, vas, mangán, króm és szelén - speciális keveréke, amelyet a szervezet könnyen és gyorsan képes hasznosítani. Az Ásványkoktélt Nyirokérrendszer tisztító italba keverve ugyanis egyesül a Nyirokérrendszer tisztító ital alkotó élelmi gyógynövény-részecskékkel (ezt a keveréskor az ital hirtelen elsötétülése is jelzi), így az azonnal könnyen emészthetővé válik.

Az Ásványkoktélt alkotó ásványok egyúttal közömbösítenek úgynevezett szabad gyököket is, azaz rosszindulatú anyagcsere-maradványokat, amelyek megtámadják a sejtfalat, egészséges testszöveteket, illetve a DNS-molekulákat, s így közrejátszanak a szervezet pusztulásában, öregedésében és daganatok kialakulásában.

Fogyasztása:
Keverjen egy fiola Ásványkoktélt két liter Nyirokérrendszer tisztító italba (vagy Méregtelenítő teába), s igya folyamatosan napközben. Ha ennél kevesebb mennyiséget akar inni, akkor használja a fiola felét, harmadát vagy negyedét.

Figyelem!
A megbontott fiola tartalmát 24 órán belül fogyassza el, mert nyitott állapotban minősége idővel romlik.


További ajánlat:

Nyirokérrendszer tisztító ital
Méregtelenítő tea

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra