Egészség és jólét egy helyen.
A természetes klorofill erősíti a vért.

  << vissza - Koncentrátumok

  Árlista

  Vásároljon

ÖRÖKZÖLD ITAL Sunrider Evergreen klorofill ital

"Folyékony klorofill"Sunrider Evergreen klorofill ital

Az Örökzöld ital frissítő hatású ital, amely koncentrált növényi klorofillből készül.
(A klorofill általában a növények levelében található, s a napfény hasznosításában, illetve energiává alakításában játszik szerepet) Az Örökzöld ital gazdag nyomelemekben, köztük vasban és cinkben, s segít a vér erősítésében és oxigenizációjában.
Sunrider Evergreen klorofil ital
Tudományos vizsgálatok megerősítették, hogy a klorofill erős gyógyító, gyulladásgátló, élénkítő, fiatalító hatású, s fokozza a vörös vérsejtek termelését. A klorofill elsőrendű vérképző és sejtépítő anyag, erős regeneráló képességgel. A klorofill-molekula nagyban hasonlít a haemoglobinhoz, amely a vérben az oxigént szállítja.
Sunrider Evergreen klorofill ital: vér erősítése
A klorofill hasznosítja és átadja a Nap energiáját, erősíti a tápcsatorna nyálkahártyáját, enyhíti a kellemetlen szájszagot, gyorsítja az égési sérülések, vágott sebek, vérző fogíny gyógyulását, s általában erősíti az immunrendszert. Reggel, ébredés után, éhgyomorra, vízbe keverve fogyasztva segíthet az éjszaka során felgyülemlett vizelet és húgysav eltávolításában. Bábaasszonyok sok helyütt várandós anyáknak javasolták, de hatékony lehet a hányinger és a reggeli szédülés ellen is.
Sunrider Evergreen klorofill ital: vérerősítő
A sokféle zöldség, saláta fogyasztását jól kiegészítheti az Örökzöld ital is. A legtöbb hagyományos klorofill-készítmény folyadék, kapszula vagy tabletta formájában kapható, amelyeket vegyi úton vízben oldódóvá alakítottak annak érdekében, hogy állaguk ne romoljon. Tápértékük ennek hatására csökkent.

Az emberi szervezet azonban leghatékonyabban az olajban oldódó klorofillt képes hasznosítani. Ezt felismerve cégünk alapítója speciális gyártási eljárást alkalmaz, s zárható fiolában dobja piacra az Örökzöld italt, így a klorofill megőrzi természetes, olajban oldódó állapotát a szervezet épülésére.

Fogyasztása:
Keverjen egy fiola Örökzöld italt egy pohár Méregtelenítő teába, Nyirokérrendszer tisztító italba vagy vízbe, s igya meg.

Figyelem:
A megbontott fiola tartalmát 24 órán belül fogyassza el, mert nyitott állapotban minősége idővel gyorsan romlik.


További ajánlat:

Méregtelenítő tea
Nyirokérrendszer tisztító ital

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra