Egészség és jólét egy helyen.
A rostfogyasztás fontos az egészséges emésztéshez. A székrekedés így könnyen megelőzhető.

  << vissza - Koncentrátumok

  Árlista

  Vásároljon

ROSTKAPSZULASunrider Fibertone: székrekedés ellen, béltisztítás

"A tápcsatorna seprője" Sunrider Fibertone: székrekedés ellen, béltisztítás

A rostfogyasztás előnyeinek kutatása során olyan társadalmak étkezési szokásait vizsgálták, ahol kevés a túlsúlyos ember, ritka a cukorbetegség, a szívbetegség, a vastagbélgyulladás, a székrekedés, az aranyér, a visszértágulás és a vastagbélrák. Úgy találták, hogy a betegség ritka előfordulása olyan étrendnek köszönhető, amelyben több a rost, mint amennyit mi jellemzően fogyasztunk.
Sunrider Fibertone: székrekedés ellen, béltisztítás elősegítése
Egy átlagos ember naponta legfeljebb 10-20 gramm élelmi rostot fogyaszt, ami éppen a fele az ajánlott mennyiségnek. Az elmúlt néhány évben orvosi és egészségügyi közösségek szót is emeltek annak érdekében, hogy minél több különböző gyümölcsökből, zöldségfélékből és gabonafélékből származó élelmi rostot fogyasszunk.
Sunrider Fibertone: székrekedés ellen, béltisztítás elősegítése
A Rostkapszula speciálisan kiválasztott rosttartalmú anyagok egyedülálló keveréke. Egyaránt tartalmaz vízben oldható és oldhatatlan rostokat, így az egészséges étrend szükséges kiegészítője. A rost, amit néha elfelejtett tápanyagnak hívnak, nem egyszerű étel vagy anyag. Inkább szénhidrátok és egyéb anyagok elegye, amely főképp a növények sejtfalában található. Az élelmiszerek változó mennyiségű és típusú rostot tartalmaznak

Míg a korpa látszólag a rost szinonimájává vált, a rostnak valójában különböző formáját ismerjük.

Oldhatatlan rostok – cellulóz, hemilellulóz és lignin. Ezek a növények sejtfalaiból származnak és a teljes gabonafélékben, babfélékben és egyéb növényi termékekben találhatók. A búzakorpa az oldhatatlan rostok gazdag forrása. Az oldhatatlan rostok növelik a táplálék áthaladási sebességét az emésztőrendszerben. Mivel az ilyen típusú rostok vizet kötnek meg, növelik a széklet tömegét és hozzájárulnak a rendszerességhez. Elsősorban ezek a tulajdonságok azok, amelyek hasznossá teszik a székrekedés ellen, de megelőzhetnek más emésztési rendellenességet is, mint pl. vastagbélgyulladást vagy vastagbélrákot, illetve segítenek ezek kezelésében.

Oldható rostok – mézgák, pektinek és a raktározó poliszaharidok. Ezek csökkentik a táplálék áthaladási sebességét, mert teljesen megemésztődnek és felszívódnak a vastagbélben. Az oldható rostok segítenek a cukorbetegség és az ingadozó vércukor szint karbantartásában. Ezek a rostok gélképződésre hajlamosak, késleltetik a tápanyagok felszívódását a bélben. Ez a lassított felszívódás könnyebbé teszi a cukorbetegek számára, hogy lépést tartsanak a szénhidrátok szervezetbe való bejutásával. Az oldható rostok emellett általában mérsékelik a vér koleszterin szintjét.

A Rostkapszula összetétele: zabkorpa, szezámmag, tóramag, Shun-Seng gyökér, psyllium mag, növényi kapszulában. (zsir 0%, nátrium 0%, szénhidrát 0%, protein 0%)

Használata: Az első héten naponta 2, majd a második héttől naponta 1 kapszulát felbontva oldjunk fel 2-2,5 dl vízben (esetleg Méregtelenítő teában) és étkezés közben fogyasszuk el.


További ajánlat:

Méregtelenítő tea
Nyirokérrendszer tisztító ital

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra