Egészség és jólét egy helyen.
Megbízható gyógynövényekből készült termékek az egészségünk fenntartásához

  Bevezető

  Regeneráció

  EGÉSZSÉGES ÉTREND

 

  Növényi italok

 

  Növényi táplálékok

 

  Növényi koncentrátumok

 

  Vitaminok, kiegészítők

  BŐRÁPOLÓ TERMÉKEK

 

  Testápolás

 

  Arcápolás

 

  Hajápolás

 

  Illatok

  FOGÁPOLÁS

  TISZTÍTÓSZEREK

  Árlista

  Vásároljon

  Ötletek

  Gyakori kérdések

  Referencia

  Miért a Sunrider

NÖVÉNYI KONCENTRÁTUMOK sunrider termékek

 

Szépséggyöngy

Az egyik legsokoldalúbb termék. Táplálja a hámszövetet, ezáltal rendszeres fogyasztása a hajat és a körmöt erősíti, a bőrt rugalmasabbá, simábbá teszi. A hormonrendszerre kifejtett jótékony hatása révén nőknél segíthet a menstruációs, illetve mindkét nemnél a klimaxos panaszok leküzdésében. Energiát ad, nyugtatja és stabilizálja az idegrendszert. Tapasztalatok alapján a Szépséggyöngy tápanyagai vázrendszerünk - csontok és ízületek - szerves és szervetlen állományát egyaránt regenerálják. Ily módon különösen a Nyirokérrendszer tisztító itallal együtt fogyasztva - javíthatja a gerinc és az ízületek állapotát. Jól hasznosuló magas kalciumtartalma révén segíthet a csontritkulás megelőzésében.

részletek...

 

 

 

Szervrendszerek tápláléka (kapszula) sunrider termékek

minden szervrendszer erősítésére. A már említett "öt elem tan" megtestesítője a termékcsaládban. Az öt szervrendszer megfelelő működését segíti, s egyenlő mennyiségben tartalmazza a hormon-, az immun-, a légző-, az emésztő- és a keringési rendszert erősítő növényi kapszulák (lásd részletesebben alább) összetevőit. Táplálék az emberi test szekerét húzó mind az öt ló számára, hogy egységben, harmóniában dolgozzanak. Rendszeres fogyasztása általában magával hozza a nagyobb életerőt és a jobb egészséget. quinary kapszula.

részletek...

 

 

 

Szervrendszerek tápláléka (folyékony) sunrider termékek

Az előző termék folyékony változat. Hatása azzal teljesen megegyezik. Használata nagyon praktikus, egy fiola tartalma bármilyen folyadékba öntve azonnal fogyasztható, és könnyen szállítható. Liquifive.

részletek...

 

 

 

Hormonrendszer erősítő sunrider termékek

A termék növényei táplálják a reprodukálási rendszert, ezáltal élénkíthetik a szexuális működést. Enyhítik a klimaxszal és a női ciklussal járó kellemetlen tüneteket. Energiát ad, segíti az izomépítést, késlelteti az öregedést. A hormonrendszer szervezetünk összehangolt működésének egyik irányitója. Egyensúlyi állapota - vagy annak felborulása - befolyásolja egész anyagcserénket. Prime Again kapszula.

részletek...

 

 

 

Immunrendszer erősítő Alpha 20C kapszula

A szervezet védekező rendszerét, illetve a máj bizonyos funkcióit tápláló és erősítő növények keveréke. Csökkenti a fertőzésre való hajlamot, segít a gyorsabb felépülésben. A légzőrendszert erősítő kapszulával együtt fogyasztva segíthet - beleértve a gyerekeket is - az allergiás állapotok leküzdésében. Alpha 20c kapszula.

részletek...

 

 

 

Légzőrendszer erősítő Conco kapszula

A légzőrendszer tápláléka. Segít a szervezetnek a légúti betegségek megelőzésében; enyhítheti az allergiás tüneteket. Conco kapszula.

részletek...

 

 

 

Emésztőrendszer erősítő

Szervezetünk emésztési rendszerét - gyomor, bél, emésztőmirigyek - valamint a lépet táplálja és erősíti. Segít a megfelelő sav- és emésztőnedv termelésben, az enzimháztartás helyreállításában. Ezáltal az emésztési zavarok - gyomorgörcsök, puffadás, szorulás, savtúltengés - csökkenhetnek. Assimilaid kapszula.

részletek...

 

 

 

Keringési rendszer erősítő

A keringési rendszer és a vese erősítésére. Táplálja a véredényeket és a szívet, közreműködik a vérben oldott anyagok megfelelő szállításában. Harmonizálja a vérnyomást, segíthet a ritmuszavarok megelőzésében. A tapasztalatok azt mutatják, hogy érrendszert regeneráló hatása révén javíthatja a látást. Lifestream kapszula.

részletek...

 

 

 

Zsírbontó kapszula Action Caps

A zsírbontás és hasznosítás folyamán az "oldószer" szerepét tölti be. A benne lévő gyógynövény-koncetrátumok intenzívebbé teszik a szervezet természetes zsírbontó munkáját, emellett elősegíti a fölös zsír széklettel való kiürülését is. Action kapszula.

részletek...

 

 

 

Rostkapszula

Növényi rostok koncentrátuma. A mai civilizált ember étrendjének rostszegénysége miatt nélkülözhetetlen táplálék kiegészítő, a tápcsatorna seprűje. Fibertone kapszula.

részletek...

 

 

 

Szellemi frissítő kapszula

Az idegrendszer tápláléka. Serkenti a mentális (agyi) funkciókat: javítja a gondolkodást, fokozza a koncentrálóképességet. Rendszeres fogyasztása enyhíti a szellemi munka okozta kimerültséget. Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Ezért egyensúlyi állapota vagy annak hiánya - alapvetően befolyásolja egészségünket. A civilizált életmód által okozott számtalan stressz szervezetünkre gyakorolt negatív hatásainak leküzdésében gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt nélkülözhetetlen segítséget nyújt. Top kapszula.

részletek...

 

 

 

Sport kapszula

Az izmok egyedi, különleges natúrtápláléka. A fizikai munka izomfejlesztő hatását fokozza. Sportolók tapasztalatai szerint rendszeres fogyasztása teljesítménynövekedést hoz létre. Az izomrendszer bármely sérülése vagy betegsége esetén a gyógyulás hasznos segítője. Sport kapszula, Sportcaps.

részletek...

 

 

 

Ásványkoktél

Koncentrált italkeverék, amelynek célja a szervezetből megerőltető fizikai munka során az izzadsággal kiürült ásványi sók pótlása. Noha elsősorban sportolók számára készül, egy fiolát két liter Nyirokérrendszer tisztító italba vagy Méregtelenítő teába keverve nagyhatású természetes folyadékpótló italt nyerhetünk. Más is fogyaszthatja antioxidáns (szabadgyököket lekötő) hatásáért. Electrosport.

részletek...

 

 

 

Örökzöld ital

Nagy mennyiségben tartalmaz vasat és cinket, nyomelemekben gazdag készítmény. Kiválóan alkalmazható a vashiány megszüntetésére, hatékonyabbá teszi a keringési rendszer működését, növeli az oxigénellátást a szervezetben. Erősíti a tápcsatorna nyálkahártyáját. Meggyorsítja az égési sérülések, a vérző fogíny, a vágott sebek gyógyulását és erősíti az immunrendszert. Az Örökzöld italban található klorofill megőrzi természetes olajban oldódó állapotát és tökéletesen beépül a szervezetbe. Evergreen

részletek...

 

 

 

<< vissza az előző oldalra             tovább >>       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra