Egészség és jólét egy helyen.
Szervezetünk öt fő rendszerének erősítése az egészség és erőnlét alapja

  << vissza - Koncentrátumok

  Árlista

  Vásároljon

SZERVRENDSZEREK TÁPLÁLÉKA Sunrider Quinary kapszula, Liquifive

"Az öt fő szervrendszer erősítésére" Sunrider Quinary kapszula, Liquifive

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: ezek a fa, tűz, föld, fém és víz. Ha az öt elem megfelelő mennyiségben van jelen, s a közöttük jó kölcsönhatás áll fenn, akkor beáll a harmónia és az egyensúly.
Sunrider Quinary kapszula, Liquifive
A kínai gyógyászatban az öt elem szervezetünk öt legfontosabb funkcióját, azaz zang-fu szervcsoportját jelöli. Ennek az elvnek megfelelően testünk “fa" funkciója a májra (immunrendszerre) utal, a “tűz" funkció a szivet (s a vele összefüggő hormon- és idegrendszert) takarja, a “föld" funkció a lépre és a gyomorra (azaz az emésztőrendszerre) utal, a “fém" funkció a tüdőt (légzőrendszert), míg a “víz" funkció a vesét (a keringési rendszert) jelenti. E funkciók erősítésével, táplálásával javíthatjuk szervezetünk működését - mind az öt szervrendszer támogatásával beállíthatjuk s fenntarthatjuk szervezetünk egészének egyensúlyát.
Sunrider Quinary kapszula, Liquifive
A Szervrendszerek tápláléka (a kapszulás és folyadék változat egyaránt) több tucat kínai fű és gyógynövény nagy hatású, speciális keveréke, amely mind az öt fő szervrendszer megfelelő működését segíti, s egyenlő mennyiségben tartalmazza az Immun-, Légző-, Emésztési-, Hormon-, valamint a Keringési rendszer erősítő termékek összetevőit. Amint cégünk alapítója mondja, a Szervrendszerek tápláléka valódi táplálék az emberi test szekerét húzó mind az öt ló számára, hogy egyik se húzzon erősebben vagy gyöngében, mint a többi, hanem egységben, harmóniában dolgozzanak.

A Szervrendszerek tápláléka - keserű íze ellenére - nem gyógyszer, hanem élelmiszer, így a szervezet egyensúlyának fenntartásában, nem pedig az egyensúlyát vesztett, beteg szervezet gyógyításában van szerepe. A Méregtelenítő tea / Nyirokérrendszer tisztító ital, mint tisztító italok, illetve az Energiaplusz, mint tápláló élelmiszer mellett fogyasztva a Szervrendszerek tápláléka elsődleges célja a szervezet egyensúlyának megteremtése. Rendszeres fogyasztása általában magával hozza a nagyobb életerőt, a több energiát, a jobb egészséget.

A Szervrendszerek tápláléka élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 2-6 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Súlyosabb betegségek esetén a szervezetünknek fokozottabban van szüksége a kiegyensúlyozott, változatos, színes táplálkozásra, így ilyenkor érdemes növelni a napi fogyasztást.

Sunrider Quinary kapszula, Liquifive
További ajánlat:

Immunrendszer erősítő
Légzőrendszer erősítő
Emésztőrendszer erősítő

Hormonrendszererősítő

Keringési rendszer erősítő

A regeneráció ősi kínai filozófiája egyszerűen

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra