Egészség és jólét egy helyen.
Ha nagyobb teljesítményre vágyik, akkor csak a természetes növényi készítmények nyújtják egyszerre a várt eredményt és a hosszú távú egészséget. - Ezt a kiöregedett élsportolók tudják igazán.

  << vissza - Koncentrátumok

  Árlista

  Vásároljon

SPORT KAPSZULA Sunrider SportCaps, energiabomba

"Energia kapszulák" Sunrider SportCaps, energiabomba

A Sport kapszula a cégünk növényi alapú "energiabombája", amely a testedzéssel és a megfelelő táplálkozással együtt tökéletesen beleilleszthető egy sportoló komplett edzésprogramjába. A Sport kapszula néhány jól ismert kedvenc - mint például a virágpor, az alfalfa és a szibériai ginzeng - mellett tartalmazza kilenc kínai gyógyfű koncentrátumát is, így ez a termék valóban egyedi, különleges natúrtáplálék.
Sunrider SportCaps, energiabomba
A Sport kapszula leginkább sportolók számára hasznos, de bátran használhatja bárki, aki fizikai erőnlétén, állóképességén szeretne javítani, s ehhez könnyen fogyasztható, hatékony, s mellékhatásoktól mentes tiszta növényi energiahordozót keres. Megerőltető fizikai munka, sportverseny vagy edzés előtt és után (akár a napi étkezésekkel együtt) fogyasztva a Sport kapszula segít a lemerült szervezetnek, hogy hamarabb regenerálódjon, és többet tudjon teljesíteni.
Sunrider SportCaps, energiabomba
Fogyasztása : a gyártó javaslata szerint naponta háromszor öt kapszula több élsportoló tapasztalata szerint naponta kétszer-háromszor két kapszula is jelentős teljesítményemelkedést hoz ki a szervezetből.

Sunrider Quinary kapszula, Liquifive
További ajánlat:

Ásványkoktél
Örökzöld ital
Nyirokérrendszer tisztító ital
Multivitamin gyümölcslé

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra