Egészség és jólét egy helyen.
A belülről fakadó szépség - Táplálja szervezetét értékes növényi termékekkel és az egészség hamarosan láthatóvá válik!

  << vissza - Koncentrátumok

  Árlista

  Vásároljon

SZÉPSÉGGYÖNGYSunrider Beauty Perl, szépség gyöngy

"A hormonháztartás erősítésére" Sunrider Beauty Perl, szépség gyöngy

Ma már a Szépséggyöngy a cégünk egyik legsikeresebb termékévé vált. Gazdagon tartalmazza a tápláló gyógynövény koncentrátumokat, amelyek mindkét nem - nő, férfi - nagy biztonságban használhat. E több száz éves formula a kínai gyógynövényekről szóló kéziratokból került hozzánk. A kínaiak megértették, hogy az igazi szépség csak a megfelelő táplálkozással érhető el.
Sunrider Beauty Perl, szépség gyöngy
A Szépséggyöngy egyik legérdekesebb hasznos hatása az, ahogy táplálja és stabilizálja a hormonrendszer folyamatait. Számos nő arról számolt be, hogy teljesen megszabadult a (PMS-től) menstruáció előtti tünetektől, beleértve a duzzadástól és érzelmi állapot instabilitástól.
Sunrider Beauty Perl, szépség gyöngy
A férfiak is vehetik a Szépséggyöngy nyugtató hatásának hasznát. Az egyik kaliforniai férfi forgalmazó az alábbiakról számolt be: "...jobban tudok összpontosítani, s jobban tűröm az ingerültséget és az érzelmi zaklatottságot". (A felesége hozzátette: "jobban bírhatóbbá vált a gyöngy szedése alatt")

A gyöngy továbbá a kalcium kitűnő forrása, ami jó hír különösen a nőknek. A jelenlegi tanulmányok összefüggésbe hozzák az elégtelen kalcium hasznosulást az osteoporosis-szal (csontritkulás). Az izolált kalcium tabletták nem elegendőek, miután a szervezet képtelen azokat felhasználni, így a legtöbbször bevett kalcium izolátumok egyszerűen érelmeszesedéshez vezetnek.

A Szépséggyöngy nemcsak kalcium és más természetes, szerves nyomelemek és ásványok gazdag forrása, hanem képessé teszi a szervezetet más természetes élelmiszer kalcium tartalmának jobb hasznosítására is.

A Szépséggyöngy exkluzív összetevői közül az alábbiakat kiemeljük:

  • A dolgozó méhek által a méh királynő számára termelt méhpempő. Gazdag tápláló összetevőiről ismert, s rendkívül hasznos a bőr számára is.

  • Az egész szervezetet tonizáló koreai fehér ginzeng, amely képessé teszi a szervezetet a táplálék jobb hasznosítására. A koreai fehér ginzeng energiát ad, jól ismert nyugtató és erősítő hatásáról. A szexuális központokat újraépíti, s segít a mentális tisztulásban.

  • Krizantém virág kivonat : a fehér, finom szirmok gyakran a kínai menü körítését képezik. Teaként is széles körben fogyasztják. A krizantém Keleten jól ismert fertőzések elleni, gyulladásgátló és sejt proliferáló (építő) hatásáról.

A Szépséggyöngy belsőleg táplálja a bőrt, a méhpempő és az egyéb különleges gyógynövények keveréke révén:

  • a női hormon egyensúlyt segíti elő pubertás kortól idős korig: segít a menstruációs fájdalmak, a rendszertelen menstruáció és a klimax-kori zavarok leküzdésében.

  • energiát ad, nyugtatja és stabilizálja az idegrendszert: enyhíti, megszünteti az idegességet, a hőhullámokat.

  • előnyös a szervezet által jól felhasznosítható magas kalcium tartalma által.

Sunrider Quinary kapszula, Liquifive
További ajánlat:

Nyirokérrendszer tisztító ital

Sunrider Beauty Perl, szépség gyöngy

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra