Egészség és jólét egy helyen.
Energiaplusz - a tökéletes táplálékiegészítő, ősi kínai bölcsességre alapozva - az egészséges táplálékkiegészítők csúcsa - kizárólag természetes alapanyagokból

  << vissza - Növényi táplálékok

  Árlista

  Vásároljon

ENERGIAPLUSZSunrider NuPlus táplálékkiegészítő, táplálékkiegészítő

"Rakéta hajtóanyag" Sunrider táplálék kiegészítő

Az Energiaplusz a cégünk egyik - sokak szerint legfontosabb - alapterméke . A gyártó szerint ez maga a “tökéletes élelmiszer", amely teljes értékű növényi táplálékot, fűtőanyagot juttat a szervezetbe. Célja, hogy - a kínai orvoslásból ismert jin-jang, az ellentétes erők elméletéből ismert - jang-energiakört, azaz a szervezet aktív, munkavégző funkcióit serkentse, erősítse - azaz, hogy fogyasztója több energiára tegyen szert, életereje, vitalitása nőjön, erőnléte, tűrőképessége emelkedjen.
Sunrider NuPlus étrend kiegészítő teljes értékű táplálék.
Többnyire nemigen figyelünk rá, hogy mit eszünk, s az vajon jó-e a szervezetünknek. Így például legtöbbször nem eszünk elég színes, változatos zöldség- és gyümölcsféléket. Az Energiaplusz fogyasztása segít, hogy “betömjük" ezeket a hézagokat a táplálkozásunkban. Az Energiaplusz különféle kínai füvek, zöldségek és gyümölcsök nagy koncentráltságú, tiszta keveréke. Nem tartalmaz semmiféle vegyszert, tartósítót, édesítőt, ízesítőszert, zsírokat.
Sunrider NuPlus étrendkiegészítő termék.
E készítmény eredetét Kínába lehet visszavezetni, ahol a harci játékosok mint “az egész szervezetet építő tonikot" fogyasztották, különösen jétékok idején a csúcsteljesítmény, maximális erőnlét elérése céljából (tonik = minden olyan szer, amely “élénkít, felfrissít, regenerál"). Ma már azt is tudjuk, hogy az Energiaplusz hatékonyabbá teszi a sejtek táplálék-feldolgozó, energiahasznosító képességét, s rendszeres fogyasztása segíthet az ízületek rugalmasságának megőrzésében.
NuPlus az egészséges táplálkozás alapja, ősi kínai bölcsességgel.
Az Energiaplusz az összetett szénhidrátok (növényi keményítők) gazdag forrása (mi több, a kék színű koncentrált változat szinte kizárólag ebből áll, így ez a termék a többi, gyümölcsökkel ízesített változatnál is hatékonyabb, tiszta energia-koncentrátum.)
Sunrider NuPlus teljesértékű étrendkiegészítő
Az Energiaplusz teljesértékű élelmiszer, így bárki fogyaszthatja (beleértve kisgyerekeket is). Nagy tápanyagértéke miatt általában csökkenti a “hagyományos" ételek iránti éhséget; a testsúlyuk miatt aggódók, például, szokásos étkezéseik előtt fél-egy órával fogyaszthatják. Különösen jótékony hatással van megfáradt vagy fáradékony, lábadozó emberekre, valamint sportolókra, akik legtöbbször teljesítményük javulásáról, állóképességük emelkedéséről számolnak be, s arról, hogy versenyek, edzések után szervezetük hamarabb regenerálódik. Nekik (sportolóknak) célszerű a munkavégzés előtt fél-egy órával, illetve közvetlenül verseny, edzés után fogyasztaniuk, akár többet is (amikor a lihegő szervezet még dolgozik).

Fontos előnye az Energiaplusznak, hogy, mint összetett szénhidrátból, a zsírbontáshoz szükséges glikogén származik belőle, így hatékony aerob-jellegű sportoláshoz, illetve a fölös zsírszövetek jobb lebontásához nélkülözhetetlen (aerob-jellegű munkavégzés = amikor a szervezet oxigén jelenlétében, hosszabb időn keresztül, egyenletes munkavégzés mellett zsír formájában meglévő energiakészletét hasznosítja - például sétálás, hosszútávfutás, biciklizés, úszás). Fogyókúrázóknak feltétlenül ajánlatos, miután a fölösnek itélt zsírok lebontásához és elégetéséhez szükség van glikogénre, amely az összetett szénhidrátokból származik.

A fentieken túlmenően sokan tapasztalják, hogy az Energiaplusz jót tesz az emésztési rendszernek, a májnak a hasnyálmirigynek, a veséknek; közrejátszhat az emésztőcsatorna (gyomor, belek) nyálkahártyájának pótlódásában; enyhítheti a krónikus fáradékonyságot, a vércukor-szint ingadozásait, megkönnyítheti a káros szenvedélyekről való leszokással járó állapotot, elősegítheti a jobb érzelmi stabilitás elérését, s javíthatja az izomépítést.

Fogyasztása. Az Energiaplusz fogyasztásának ezerféle módja ismert, leggyakrabban egy zacskó (= egy adag) tartalmát folyadékban - vízben, gyümölcslében - jól elkeverve megisszuk, lehetőleg akkor, amikor egyébként fáradtak szoktunk lenni. Rászórhatjuk kukoricapehelyre, kevés folyadékkal (vagy pépes gyümölccsel) összekeverve kenyérre kenhetjük, stb. Jó kísérletezgetést!

Kapható ízek:

- almás-fahéjas
- áfonyás
- ananászos-banános
- koncentrált


További ajánlat:

Méregtelenítő tea
Nyirokérrendszer tisztító ital
Sport kapszula

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra