Egészség és jólét egy helyen.
Ínyenc mártás - gyógyfüvekből és értékes fűszerekből készült különlegesség

  << vissza - Növényi táplálékok

  Árlista

  Vásároljon

ÍNYENC MÁRTÁS Sunrider Dr. Chen titkos mártás.

"Mennyei ízek titka"főzés, szósz

Felejtse el az elképzeléseit, amit a szószokról és mártásokról eddig hallott! A kereskedelemben kapható étel-kiegészítők sajnos túl sok kemikáliát tartalmaznak, mint pl. a tartósítószerek, színezékek, állományjavítók, ízfokozók, amelyek erősen mérgezik szervezetünket. Hogyan juthatunk hát egészséges mártáshoz?
Sunrider Dr. Chen titkos mártás.
Néhány ezek közül olyannyira domináló hatással rendelkezik, hogy képes elnyomni az ételek valódi ízét. Sok ketchup készítmény van ilyen, amelyek egy része már paradicsomot is alig tartalmaz. Ezeket általában hamar meg is unják az emberek, mert változatosságra vágynak. Ön is a változatosságra vágyik, netán még annál is többre?
Sunrider Dr. Chen titkos mártás.
Cégünk alapítója kidolgozott egy különleges receptet, hogy a fantasztikus ízek, a megunhatatlan változatosság és az egészség egyszerre jusson el mindenkihez. Ezért van Önnek szüksége az Ínyenc mártásra, amelynek hatása semmihez sem hasonlítható.

Egészséges, mert:

...nem tartalmaz semmilyen fent említett vegyszert
...koleszterin mentes
...csak a szervezet számára szükséges mennyiségű és minőégű növényi zsiradékot tartalmaz
...nagyon gazdag természetes vitaminokban
...a gyógynövény kivonatok jótékony hatásúak

Különleges ízek

Az Ínyenc mártás ünnepi ruhába öltözteti a legegyszerűbb ételt is, legyen az egy tál tészta vagy rizs, sőt akár néhány szelet pirítós. Nincs olyan fajta étel amihez ne adhatnánk. Húsokhoz, zöldségekhez, salátákhoz, tésztákhoz, köretekhez, még levesekhez is, egyszóval mindenhez. Ezt köszönhetjük rendkívüli fűszerezettségének. Az igazi érdekesség pedig az, hogy mindenfajta ételben másképp érvényesül. Ezért nem lehet megunni. Ha vendégeket vár, nyugodt lehet, biztos a siker. Ön attól kezdve a konyha művésze.

Koncentrált

Mint minden termékünkre, a Ínyenc mártásra is jellemző az, hogy nagyon koncentrált, így kevés is elég belőle. Csak néhány csepp és máris elérte a kívánt hatást. Biztosíthatjuk, hogy Ön a pénzéért a legjobbat kapja.

A Ínyenc mártás kétféle változatban kapható, natúr és vegetáriánus. Az előbbi tartalmaz halat és rákot, mely enyhén csípős hatást kelt, míg a vegetáriánus kellemesen lágy ízű, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.

Csak a saját ízlelőbimbójának higgyen és szerezzen örömet szeretteinek is!

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra