Egészség és jólét egy helyen.
Természetes úton ápolva a szájüreget és a fogakat az egyik legjobb módja a hosszú távú egészséges mosolynak - Váltson márkát még ma!

  << vissza - Fogápolás

  Árlista

  Vásároljon

GYÓGYNÖVÉNY FOGKRÉM Sunrider fogápolás, szájápolás

Gyógynövény tartalmú, teljesen természetes alapú fogkrém

A Gyógynövény fogkrém a világon az első olyan termék, amely tisztítja és táplálja a fogakat és a fogínyt miközben fehéríti is a fogakat. A termék az exkluzív gyógynövény összetételénél fogva tisztítja a fogakat, ugyanakkor meggátolja a mikroorganizmusok a szájüregben történő szaporodását. Azok a mikroorganizmusok, melyek étkezés után természetesen beépülnek a szájüregben, okozzák a szuvasodást és a fogkő kialakulását, amely végül a fogak elszíneződéséhez és romlásához vezet. Ez pedig a fogíny megbetegedését okozza.
Sunrider fluormentes fogkrém - természetes fogápolás és szájápolás.
A Gyógynövény fogkrém formula enzimeket tartalmaz, a szájüregben, a fogak között megmaradt ételmaradékok felbontása céljából a betegségek könnyebb kiküszöbölése érdekében. E formula a hatékonyabb tisztítás érdekében a gyógynövények mellett szódabikarbónát is tartalmaz.
Sunrider fluormentes fogkrém, a biztonságos fogápolás és szájápolás.
A fogak karbantartásában az ételmaradékok eltávolítása ugyanolyan fontossággal bír, mint a baktériumok és egyéb mikroorganizmusok szaporodásának megszüntetése. A fogíny, amely helyükön tartja a fogakat, megfelelő módon történő táplálása is kritikus szempont a fog élettartama szempontjából.
Sunrider fluor mentes fogkrém, a növényi szájápolás és fogápolás.
E készítmény annyira gazdaságos, hogy 8-10-szer tovább tart, mint más, üzletben kapható márkák. Átlagos használat mellett egy tubus közel egy évig elegendő.
Sunrider fogápolás, szájápolás: növényi fogkré


Fluor probléma Sunrider fluormentes fogkrém, növényi szájápolás, fogápolás

A szakértői társadalmat is jócskán megosztja a fogkrémekben alkalmazott fluor-vegyületek hatása. Az ellenérvek egyre inkább felszínre kerülnek. Cégünk alapítója, aki a hagyományos kínai gyógynövénykultúra elismert szakértője és egyben gyógyszerész, e Gyógynövény fogkrém kifejlesztésével azokat kívánja támogatni, akik felelőséget éreznek saját maguk és szeretteik egészségének megőrzése felé.

Ismeretes a fluor-érzékenység vagy -allergia, amelynek igen kellemetlen tünetei már kis gyermekkortól jelentkezhet. Mivel a kereskedelemben kapható fogkrémek szinte mindegyike tartalmaz fluoridot, így biztonságos alternatívát nyújt a cégünk által gyártott Gyógynövény fogkrém.


További ajánlat:

Az íny, valamint a szájüreg ápolásának remek kiegészítője a Napszél olaj és balzsam. Szájvíz készítéséhez cseppentsünk egyet az olajból egy pohár vízbe, vagy közvetlenül a szájba és bő vízzel öblögessünk. A problémás ínyt közvetlenül is bedörzsölhetjük vele. Erősíti a fogínyt, kiváló leheletet és friss közérzetet biztosít. Zsebben tartva bármikor alkalmazható a nap folyamán.


Járjon félévenként fogorvoshoz! Sunrider fluormentes fogkrém, növényi fogápolás

Az egészséges fogak megtartása sokkal könnyebb, egyszerűbb, fájdalommentes és ráadásul olcsóbb is, mint a már kialakult problémák helyreállítása. Ezért mindenképpen járjon rendszeresen fogászati ellenőrzésekre. A fogazat az egyetlen része testünknek, amely nem képes regenerálódni. Így hát nagyon fontos a megelőzés! Szájápolás felsőfokon.

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra