Egészség és jólét egy helyen.

  Bevezető

  Regeneráció

  EGÉSZSÉGES ÉTREND

 

  Növényi italok

 

  Növényi táplálékok

 

  Növényi koncentrátumok

 

  Vitaminok, kiegészítők

  BŐRÁPOLÓ TERMÉKEK

 

  Testápolás

 

  Arcápolás

 

  Hajápolás

 

  Illatok

  FOGÁPOLÁS

  TISZTÍTÓSZEREK

  Árlista

  Vásároljon

  Ötletek

  Gyakori kérdések

  Referencia

  Miért a Sunrider

GYAKORI KÉRDÉSEK A TERMÉKRŐL sunrider
 

Hogyan vásárolhatok Sunrider termékeket?

Exkluzív termékeink beszerzése nagyon egyszerű és kényelmes. Mivel a hagyományos (bolti) keresedelemben nem kaphatók, így a terjesztői hálózaton keresztül juthat hozzá. Csatlakozzon Kiemelt Fogyasztóként és rögtön nagykereskedelmi áron vásárolhat közvetlenül a Sunrider cégtől. Ez hozzávetőleg 20% azonnali kedvezményt jelent a kiskereskedelmi árból és halmozott 100.000,- Ft forgalom után további 20% kedvezményt kap, sőt részesülhet a Kiemelt Fogyasztói Bónuszból is. Vásárlói programunk ebben nyújt segítséget. Ha nem kíván csatlakozni, akkor kiskereskedelmi áron vásárolhat egy terjesztőn keresztül. Ekkor forduljon ajánlójához vagy lépjen a Kapcsolat oldalra.

lap tetejére

Biztonságosak-e a Sunrider termékek?

Természetesen! Ha fogyaszthat mindennapi élelmiszereket, akkor a Sunrider növényi készítményeit is fogyaszthatja. A piacon található sok növényi termék nem hatékony, rosszabb esetben akár mérgező és veszélyes is lehet. Ezzel szemben a Sunrider termékei az alábbi fontos különbségek miatt biztonságosak, kiváló minőségűek és hatékonyak:

• Formulázás és a tulajdonosok szakértelme:
A növényi táplálkozás és a gyógyszerészet szakértői, Dr. Tei Fu és Dr. Oi-Lin Chen személyesen formulázzák a Sunrider exkluzív növényi készítményeit. Csak a legjobb minőségű növényeket használják fel, olyanokat, amelyek évszázadok óta igazoltan biztonságosak és hatékonyak. A Sunrider tehát nem gyárt csak "hóbortból" divatos, de nem egészséges termékeket.

• Kutatás és kísérletek:
A Sunrider minden készítménye tudományos kutatás és kísérlet eredménye. A Sunrider belső és külső kísérleteket egyaránt folytat, hogy így biztosítsa termékeink biztonságát és hatékonyságát.

• Koncentrálás:
A Sunrider nem csupán megőrli és becsomagolja a növényeket, hanem egyedi koncentrálási eljárással kivonja a szükséges tápanyagokat, így maximalizálja a termékek hatékonyságát.

• Saját gyártás:
A Sunrider a szigorú minőségellenőrzést és a növényi készítmények biztonságát azzal garantálja, hogy a termékeket saját, csúcstechnológiájú gyáraiban állítja elő. Más cégek ezzel ellentétben gyakran alvállalkozókkal, bizonytalan minőségellenőrzés mellett gyártatják termékeiket.

Amint kipróbálja termékeinket, látni fogja, hogy a Sunrider növényi élelmiszerei a legjobb élelmiszerek a szervezete számára. Amennyiben orvosi felügyelet alatt áll, kérje ki kezelő orvosa véleményét, mielőtt új étkezési programját elkezdené.

lap tetejére

Ha Sunrider növényi termékeket fogyasztok, felhagyhatok-e a gyógyszerek szedésével?

Nem! Folytatnia kell gyógyszereinek szedését és tájékoztatnia orvosát, hogy Ön Sunrider termékeket fogyaszt. Gyógyszereinek szedését csak kezelőorvosa javaslata alapján hagyja abba!

A Sunrider növényi élelmiszerei táplálják a szervezetet, hozzájárulnak az általános egészségi állapot javulásához, de nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására vagy gyógyszerek helyettesítésére.

lap tetejére

Mit is jelent a Regeneráció filozófiája?

Dr. Tei Fu Chen, a Sunrider alapítója és igazgatója dolgozta ki a Regeneráció filozófiáját, ami a növényi tápanyagok és gyógyszerészet széleskörű tanulmányozásán alapul.

Gyógyszerészként Dr. Chen felismerte, hogy a gyógyszerek a betegségek és tüneteik közvetlen kezelésének értékes és gyakran elengedhetetlen eszközei. Ugyanakkor azt is tudta, hogy szervezetünknek megvannak a saját eszközei, amelyekkel képes tisztítani önmagát és megteremteni egyensúlyi állapotát. Egészségünk megtartásához a megfelelő tápanyagokat kell a szervezetünkbe juttatni nap mint nap. Ily módon, a Regeneráció filozófiája szerint, ha szervezetünket élelmiszerek legjobb kombinációjával tápláljuk és tisztítjuk, hozzájárulhatunk a betegségek megelőzéséhez és az egészség javításához.

A Sunrider növényi élelmiszerei nem szolgálnak betegségek kezelésére vagy gyógyítására, de szervezetünknek koncentrált növényi tápanyagokat biztosítanak, amelyek segítségével a szervezet képes lesz megtisztítani önmagát és visszaállítani egyenúlyi állapotát.

lap tetejére

Mi az "Eladási Volumen" vagy "EV"?

Az Eladási Volumen ("EV") a Hálózatépítő által megvásárolt Sunrider termékek jutalékalapot képező értéke. A jutalékok számítása tehát az EV-n alapul.

A Sunrider a világ összes EV-jének (Kínát és Koreát kivéve) 58,5%-át fizeti ki jutalékként és ösztönzőként a Hálózatépítőknek. Ha többet szeretne megtudni a programról, klikkeljen ide: Egységes, világraszóló Javadalmazási terv.

lap tetejére

A Sunrider egy piramisjáték?

Nem! A Sunrider egy 25 éves múltra visszatekintő, stabil nemzetközi cég, amely páratlan termékeket és egy legális üzleti lehetőséget kínál Hálózatépítőinek.

Egy illegális piramisjáték és egy legális hálózati marketing cég között - mint amilyen a Sunrider is - nagyon lényeges különbségek vannak:

Valódi termékek, valódi vásárlók: A Sunrider kiváló minőségű növényi élelmiszerek, bőrápoló és háztartási termékek széles skáláját kínálja versenyképes áron. A Sunrider üzlet a Sunrider termékeket fogyasztó, visszatérő ügyfelek vásárlásain alapul. Valójában a legtöbb Hálózatépítő fogyasztóként csatlakozik, mivel szeretik a termékeket. A piramisjátékok ezzel szemben nem kínálnak valós terméket, vagy ésszerűtlenül magas árakon értékesítenek olcsó terméket.

A jutalékok a termékértékesítésen alapulnak: A Sunrider kizárólag a Hálózatépítő által bonyolított termékértékesítés, vagyis az eladási volumen alapján fizeti ki a jutalékokat és a bónuszokat. A Sunrider nem jutalmazza a Hálózatépítőket pusztán a toborzásért vagy egy újabb Hálózatépítő szponzorálásáért, illetve nem értékesíti marketingeszközeit magas áron.
Ezzel szemben a piramisjátékok általában az új emberek toborzását fizetik meg és magas áron értékesítik a marketingeszközöket, mivel nincs legális, eladható termékük.

A Sunriderhez való csatlakozás nem költséges: Az Üzleti Tréningkészlet és a Kiemelt Fogyasztók Információs készletének ára alacsony még a többi legálisan működő MLM cégekhez képest is. A piramisjátékok gyakran égbekiáltóan magas csatlakozási díjakat szabnak, mert profitjukat az új belépőkből teremtik elő, nem pedig valódi termékek értékesítéséből.

Nincs minimum vásárlási kötelezettség: Mivel a Sunrider az üzletét minőségi termékek fogyasztók részére történő értékesítésére alapozza, Hálózatépítőinknek nincs minimum vásárlási kötelezettségük, illetve nem kell nagy készleteket fenntartaniuk. Ezzel szemben a piramisjátékok kötelezővé tehetik nagy mennyiségű termékkészletek és tréninganyagok megvásárlását.

Bárki kereshet pénzt: Ahhoz, hogy valaki egy piramisjátékban pénzt kereshessen, az első szinten kell csatlakoznia. A Sunrider Egységes, világraszóló Javadalmazási terve ezzel szemben minden Hálózatépítőnk számára egy igazságos és nagyvonalú program - függetlenül attól, hogy ki milyen szinten van, a Sunriderrel bárki kereshet sok pénzt.

lap tetejére

<< vissza az előző oldalra             tovább >>       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra