Egészség és jólét egy helyen.
Remek ízek hozhatók ki legfontosabb gyógynövény italunkból.

  << vissza - Ötletek

  Árlista

  Vásároljon

Mérgezett petrezselyem? Sunrider gyümölcsmosó

A káros anyagok általában nem látszanakA közelmúltban látott napvilágot az a hír, miszerint vidéken elloptak egy termelőtől nagyobb mennyiségű mérgező vegyszerrel kezelt petrezselymet, amely vélhetően kikerülhetett a piacokra. A laikusok számára ez valóban aggodalomra adhat okot, de nem a Sunrider fogyasztóknak! Ugyanis van egy remek fegyverünk az ilyen helyzetekre. A Gyümölcs– és zöldségöblítő folyadékról van szó.

Részlet a termékismertetőből:
"Természetes alapanyagú alkotórészei a szervezet optimális egyensúlyához igazítva megtisztítják a gyümölcsöket és a zöldségeket a káros anyagoktól. Ez az igen hatásos készítmény leöblíti: - a baktériumokat; - a permet szereket; - az élősködőket (a parazitákat és protozoonokat és petéiket); - a viaszos rárakódásokat; - a gombákat"

Ez a készítmény annyira különleges, hogy egyszerűen hasonlót nem is találhatunk - igazi Sunrider különlegesség. Felhasználási területe túlmutat a zöldségek és gyümölcsök tisztításán. Kiváló fertőtlenítőszer, folttisztításra is alkalmas, sőt, tapasztalatok szerint hatékonyan szünteti meg a lábgombásodást. Bizonytalan tisztaságú csapvízbe cseppentve, biztonságos ivóvizet kapunk, amely jól jöhet utazások esetén. Érdemes tartani belőle otthon!

További részletek a Gyümölcsmosóról

Az eredeti hír a mérgezett petrezselyemről

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra