Egészség és jólét egy helyen.
Remek ízek hozhatók ki legfontosabb gyógynövény italunkból.

  << vissza - Ötletek

  Árlista

  Vásároljon

Méregtelenítő tea ízvarázslat Sunrider Calli tisztító salaktalanító

Fokozzuk az élményeket! Sunrider Calli tisztító salaktalanító tea

Hmmm...Aki kóstolta, már tudja, hogy micsoda fenséges ízű és egészséges ital készíthető a Méregtelenítő teánkból. Eredetileg natúr, mentás és fahéjas ízben kapható.
Sunrider Calli tisztító, salaktalanító tea
Netán más ízekre is vágyik? Itt a lehetőség, hogy kibontakoztassa kreativitását. Tegyen egy fél vaníliarudat a felforrósításra szánt vízbe. Célszerű késsel hosszanti irányba félbevágni és tartalmát a vízbe kaparni. Forrás előtt zárja el a tűzhelyt, tegyen a vízbe egy filter natúr teát. 15-20 perc után elkészül az új ízű ital, amely bizonyára Önt is rabul ejti. Fokozhatja a hatást, ha fahéjas teát használ mert az kiválóan harmonizál a vaníliával.
Sunrider Calli tisztító salaktalanító teák.
Újabb ötlet. Készítsen el egy adag (2 liter) natúr teát. Mikor már iható hőmérsékletű a tea, adjon hozzá 3-4 csepp kardamomolajat is. (forrón nem szabad!) Semmihez sem hasonlító ízhatásban lesz része! Ha kardamom magot használunk, akkor azt először mozsárban vagy más módon (pl. két kanál közt) törjük meg, hogy az aromák kiszabadulhassanak a pici, ám kemény magokból. (kardamomolaj vagy mag bioboltokban kapható)

Ha szereti a forralt bort, akkor szeretni fogja a szegfűszeges teát is. Két liter italhoz elegendő 3-4 szem, amit a főzés előtt már tegyen a vízbe. Kiegészítő érdekesség: a vanília és a kardamom hatásos afrodiziákumként (szerelmi vágykeltő) is ismert, ellenben a szegfüszeg csillapítja a kedélyeket. Ez az információ még jól jöhet!
Sunrider Calli tisztító salaktalanító gyógynövény teák. Méregtelenítés, salaktalanítás.
A natúr Méregtelenítő tea kiváló alap a további kísérletezéshez. Az édesszájúak egy-két teáskanálnyi édesgyökeret (Glycyrrhiza glabra radix) is tehetnek a még hideg teavízbe, a forrósítás előtt. Bizonyos ajánlások a felhasználás előtt jobbnak látják az édesgyökeret legalább 5-6 órát ázni hagyni hideg vízben, s forralás nélkül elfogyasztani a kedvező gyógyhatás megőrzése érdekében. Akárhogy is legyen, használatával cukorra, mézre biztos nem lesz szükség.

Igazi varázslat, ha egy teáskanálnyi édesköménytermést (foeniculi fructus) áztatunk a teafilterrel egyszerre. Jellegzetes íze nagyon megnyerő, különösen ha párosítjuk az előbb említett édesgyökérrel. Az édeskömény ízhatása szintén segít enyhíteni a mesterséges édesítők után érzett függőséget.

 

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra