Egészség és jólét egy helyen.
Remek ízek hozhatók ki legfontosabb gyógynövény italunkból.

  << vissza - Ötletek

  Árlista

  Vásároljon

Gombásodás Sunrider gyümölcsmosó

A végtagok és más testtájak gombásodása kapcsán elsősorban a megelőzésre kell fektetni a hangsúlyt. Érdemes felülvizsgálni az étrendet. Célszerű kevesebb finomított fehér liszt-, cukor- és élesztőtartalmú élelmiszereket, valamint alkoholos italokat fogyasztani.

Ügyeljünk a tisztaságra, fürdés utáni szárazra törlés különösen a testhajlatoknál lényeges. Strandon, uszodában mindig viseljünk papucsot! Azonban a túlzásba vitt tisztálkodás ugyanúgy a probléma forrása lehet, mint az elhanyagolt. Az antibakteriális, tartósító- és egyéb vegyszereket tartalmazó higiéniai készítmények megbontják a bőr természetes egyensúlyát, így a kórokozók könnyedén átjuthatnak az első védelmi vonalon.

A Gyümölcsmosóból cseppenthetünk közvetlenül a bőrre és a hatása azonnal érezhető lesz. Fehér habos pezsgés tapasztalható. Hajsamponba is tegyünk 2-3 cseppet, hogy a gombás eredetű korpásodás megszűnjön.

Belső okai is lehetnek a gombásodásnak, mint pl. az immun– vagy a hormonrendszer legyengülése, zavara. Tünetei jelentkezhetnek a nyálkahártyán is. Az antibiotikumok erős hatása is okozhat gombás megbetegedést. Mivel ezen szerek nemcsak a káros baktériumokat pusztítják el, hanem a jótékony hatásúakat is, így felborul az egyensúly. A tápcsatornában elszaporodó Candida gomba visszaszorítását egészséges táplálkozással lehet megelőzni, illetve helyre hozni. Ez a téma azonban már egy külön fejezetet témája...

A Sunrider segítségével természetes és biztonságos úton fel lehet erősíteni a fent említett két fontos szervrendszert, és könnyen teljes értékűvé varázsolhatjuk a mindennapi étrendünket.

További részletek a Gyümölcsmosóról...

 

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra