Egészség és jólét egy helyen.
Remek ízek hozhatók ki legfontosabb gyógynövény italunkból.

  << vissza - Ötletek

  Árlista

  Vásároljon

Forró nyári hűtés Sunrider Calli méregtelenítő tea

Élvezzük a meleget! Sunrider Calli méregtelenítő tea

Nyáron sokkal több folyadékra van szükségünk.A nagy nyári meleg megviseli a szervezetet, különösen az idősebb emberekét. Ilyenkor legjobb egy vízparton az árnyékban időzni és hűsítő italt kortyolgatni.

Mit ajánl a Sunrider a forró napokra?

Mentás Méregtelenítő tea - akár hidegen, akár forrón fogyasztva egyaránt nagyon alkalmas a meleg napokon. Természetes menta tartalmánál fogva belülről hűti a testünket. A méregtelenítő hatása mellett, nyugtat és segíti a szervezet optimális vízháztartásának biztosításában.

Citromos Nyirokérrendszer tisztító ital - Minden cukros kereskedelmi üdítő egészséges helyettesítője. Segít könnyebben elviselni a fizikai aktivitást, amit a tűző napon végzünk. Sportolóknak különösen ajánlott. Nagyon finom még málnás és barackos változatban is. Egy zacskót egy liter tiszta vízben feloldva, kitűnő üdítőitalhoz jutunk.

Mindkét ital kapható fahéjas ízben is, ami nem ajánlott a forró napokon, ugyanis a fahéj a melegítő gyógynövények csoportjába tartozik. Ezt az ízt inkább a hűvösebb őszi és téli napokon élvezzük!

Azonnali segítség: Napszél olaj és balzsam

Mini elsősegély-doboznak becézzük kedvencünket, amely mindig elfér a zsebben. Ha melegünk van csak egy pici mennyiséget vigyünk fel a homlokra, halántékra és tarkóra. Nagyon megnyugtató a tenyerünkbe dörzsölt olajat vagy balzsamot inhalálni, esetleg az orr alá kenni. (Vigyázzunk, hogy a szembe ne kerüljön!)

Aki szeretné, óvatosan kis mennyiséget az egész testére is felvihet. A hűsítő hatása, mint egy gyors záporeső, azonnal jelentkezik. Azonban ezzel érdemes vigyázni, mert mohón alkalmazva, a legnagyobb meleg ellenére is fázhatunk
- bár ennél nagyobb problémát nem okoz.

A szúnyogok pedig rendkívül utálják! :-)

 

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra