Egészség és jólét egy helyen.
Remek ízek hozhatók ki legfontosabb gyógynövény italunkból.

  << vissza - Ötletek

  Árlista

  Vásároljon

Őszi megtisztulás Sunrider méregtelenítés, böjt

Átmenet nyárból a télbe Sunrider méregtelenítés, böjt

Ősz - átmenet a télbeA tavaszi hónapok mellett az ősz ad remek alkalmat a test és lélek mélyebb szintű megtisztulására, lenyugtatására. Ezen évszak is átmenetet képez a természet folytonos ciklusának két csúcspontja között. (nyár: tűz energia, aktivitás, kiáradás; tél: víz energia [vö. "télvíz idején"], passzivitás, visszahúzódás)

Úgy mint tavasszal, ősszel is nagy jelentősége van a böjtölés gyakorlatának. A vallási hagyományok, természeti népek életvitele, valamint a téli hónapok felhalmozó időszaka a test megújítása érdekében is arra ösztönöz, hogy csendesedjünk el, forduljunk befelé, engedjük el a régit (testi és lelki súlyfelesleg - zsír és negatív érzelmek), hogy az újat befogadhassuk, új életet kezdjünk.

Hogyan segíthet a Sunrider ebben az újjászületésben? Igyunk Méregtelenítő teát. Ha Ön csak időszakosan, kúra jelleggel szokta fogyasztani, akkor most ismét készítse elő a teafőzőt. Aki szeretné, teljes vagy részleges böjti napokat is tarthat, amelyek alatt bátran ihat Méregtelenítő teát, lévén, hogy erősen támogatja annak célját. Megtisztítja a testünk energiacsatornáit, így a szervrendszerek felfrissülnek és regeneráló képességük fokozódik. Lelki szinten - ez a legfontosabb - lenyugszunk, összeszedettebbé válunk, érzelmeink és megérzéseink tisztábbá válnak.

Aki pedig nem kíván böjtölni, egyszerűen csak pár napra csökkentse az elfogyasztott étel mennyiségét és inkább a minőségre figyeljen. Ez a hozzáállás csökkenti az emésztőrendszerre háruló terhet, s az így felszabadult energia más fontos célok felé irányítható, mint pl. gyógyulás vagy kreativitás.

Nyáron szó esik a mentás Méregtelenítő tea hűsítő hatásáról, hidegebb idő esetén nagyon jó választás a fahéjas ízű, amely melegítő és nyugtató is egyben. Fagyos téli estéken nagyon jó szolgálatot tesz. A natúr változat mindig ajánlott.

Itt érdemes még szólni a Nyirokérrendszer tisztító italról. Ez az ital is a tisztulási funkciót támogatja, átmossa a zsigereinket, az egész testet átszövő nyirokhálózatot. A nyirokrendszer fontos az immunitás jó szinten tartásában is, ugyanis a védekező rendszerünk sok kórokozót ott csíp nyakon és pusztít el. A zsírháztartás szabályozásában is részt vesz. Segít megszabadulni a fölösleges zsírrétegektől, amelyről tudni kell, hogy a méreganyagok felhalmozódásának is terepe. Tehát a karcsúsodás nem csupán esztétikai, hanem mindinkább egészségügyi kérdés.

A negatív érzelmek okán leszünk zavarodottak és boldogtalanok. Ezek a túlzott ragaszkodás, valamint az elutasítás által jönnek létre. Sokan tudat alatt ugyanúgy ragaszkodnak negatív érzelmeikhez (pl. harag), mint drága anyagi javaikhoz, ...hiszen keményen megdolgoztak értük. A böjt, vagy bármilyen méregtelenítő kúra segít az elengedésükben, főleg ha a Sunrider két tisztító italát is segítségül hívjuk. Gyakoroljuk az elengedést rendszeresen és minden szinten, hogy közelebb kerüljünk a szabadsághoz.

 

 

<< vissza az előző oldalra       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra