Egészség és jólét egy helyen.

  Bevezető

  Regeneráció

  EGÉSZSÉGES ÉTREND

 

  Növényi italok

 

  Növényi táplálékok

 

  Növényi koncentrátumok

 

  Vitaminok, kiegészítők

  BŐRÁPOLÓ TERMÉKEK

 

  Testápolás

 

  Arcápolás

 

  Hajápolás

 

  Illatok

  FOGÁPOLÁS

  TISZTÍTÓSZEREK

  Árlista

  Vásároljon

  Ötletek

  Gyakori kérdések

  Referencia

  Miért a Sunrider

SUNRIDER REFERENCIA

Az elmúlt 10-15 évben egy egészségügyi reformmozgalom teljesedett ki a nyugati társadalmakban. Civilizációs fejlődésünkkel együtt mintha törvényszerűen romlana az emberek egészségi állapota. Ezt egyre többen ismerik fel és próbálnak tenni valamit egészségük megőrzése érdekében. A felelőség csak a saját kezünkben van. Soha nem volt még akkora jelentősége a betegségek megelőzésének, mint manapság. Ennek súlyát legtöbben csak akkor érzik, amikor már baj van.

A kereskedelem jó üzletre lelt a betegségekben. Nyilvánvaló, hiszen nem lennének gyógyszergyárak sem, ha nem lennének beteg emberek. Mi viszont sokkal nagyobb üzleti lehetőséget látunk az egészségben, annak megőrzésében. A világtendenciák bennünket igazolnak. Országszerte egyre nagyobb kereslet mutatkozik a Sunrider termékek iránt, ami valóban fényes jövőt sejtet.


Rüdiger Dahlke és Doris Ehrenberger Testi és lelki megtisztulás c. könyvében található "Sunrider-módszer" című fejezetéből idézünk.

 

"...olyan hatásai vannak, mint egy béltisztító és savtalanító kúrának. Az eljárás a taoizmus elvein alapszik, célja a yin és a yang harmonizálása. Termékei ezért kínai gyógynövények kiegyensúlyozott keverékéből állnak, és kellemes hatásuk hamar érezhető. A hatás természetesen annál erősebb, minél nagyobb volt a probléma. A Calli nevű bázikus gyógynövénytea a savtalanító kúrákhoz hasonlóan harmonizáIja a testnedvek egyensúlyát. A legtöbb emberen már az segít, hogy javul a sav-bázis egyensúlya, nem is beszélve arról, hogy mindenkinek jót tesz, ha bőségesen fogyaszt folyadékot. ... A Sunrider-módszer legnagyobb előnye, hogy könnyű beilleszteni a mindennapi életbe. ..."

Bár a szerzők kimerítően részletes és kritikus leírását adják a különböző méregtelenítő-salaktalanító természetgyógyászati eljárásoknak, a könyv messze többet nyújt ennél. Megérteti velünk e folyamatok lelki tényezőit, s így megnyitja előttünk a valóban eredményes méregtelenítés útját: a fizikai megtisztulás összekapcsolását az elengedés érzelmi-tudati dimenzióival.

rendelje meg kedvezménnyel >>


Sportolók részére

Az Országos Sportegészségügyi Intézet Doppingellenőrző Vizsgálati Laboratórium jelentése néhány, sportolók számára is kifejezetten ajánlott Sunrider készítmény analíziséről.

itt megtekinthető >>


Egészségpénztári támogatás

Számos Sunrider készítményt az egészségpénztárak gyógytermékként elfogadhatnak, és tagjaik számára ezeknek a kiváló termékeknek a vásárlására kiadott összegeket az önkéntes egészségpénztári egyéni számláikról megtérithetik. Ezen szervezetek saját hatáskörükben dönthetik el, hogy tagjaik számára elfogadják-e támogatandónak a Sunrider termékeket. Jelenleg két önkéntes egészségpénztár adott hivatalos tájékoztatást az együttműködésről, de ez a szám folyamatosan bővül majd.

érdeklodjön >>


A Sunrider nem tesztel állatokon

Tudta, hogy sok más márkájú fogkrém vagy sampon számtalan állat kínhalála árán jut el a boltokig? Külső forrás erősíti meg azt a tényt, hogy a Sunrider, más cégekkel szemben, nem folytat semmilyen állatkísérletet. Bár a kutatás-fejlesztés így sokkal költségesebb, ennek ellenére a környezet védelme és a kíméletes gyártási folyamat nálunk elsődleges szempont.
A cégek listáját megtalálja egy fontos ismeretterjesztőés felvilágosító helyen, a zöldmagazin.com ide vonatkozó oldalán, ahol még külön ajánlást is kaptunk a Linkek/zöld termékek címszó alatt.

<< vissza az előző oldalra             tovább >>       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra