Egészség és jólét egy helyen.

  Bevezető

 • Regeneráció

  EGÉSZSÉGES ÉTREND

 

  Növényi italok

 

  Növényi táplálékok

 

  Növényi koncentrátumok

 

  Vitaminok, kiegészítők

  BŐRÁPOLÓ TERMÉKEK

 

  Testápolás

 

  Arcápolás

 

  Hajápolás

 

  Illatok

  FOGÁPOLÁS

  TISZTÍTÓSZEREK

  Árlista

  Vásároljon

  Ötletek

  Gyakori kérdések

  Referencia 

  Miért a Sunrider

A REGENERÁCIÓ ELVE - avagy a hosszú élet filozófiája

A mai modern ember szervezete az egyensúlyért (=egészségért) folytatott küzdelemben segítségre szorul, mert szervezetünket folyamatosan károsítjuk mesterséges anyagok - gyógyszerek, tartósítók, adalékok, színezékek, más vegyszerek, stb. - hatalmas dózisaival. Fokozottan szennyezett világunkban rengeteg kihívásnak és stressznek vagyunk kitéve. Szervezetünk megbomlott egyensúlyát azonban helyreállíthatjuk a régi kínai elvek ismerete és alkalmazása révén.

Egyik ezek közül a Jin-Jang elmélet, ami a harmóniát, az egyensúlyt jelképezi. Amíg szervezetünkben fennáll a harmónia - vagyis ameddig az ellentétes erők egyensúlyban vannak - a szervezet egészséges. De amint felborul az egyensúly, jelentkeznek a kóros elváltozások, a betegségek. A Sunrider termékei úgy működnek, hogy segítenek fenntartani, illetve helyreállítani a szervezet természetes egyensúlyát: a szükséges, de hiányzó táplálékot pótolják, a káros anyagok eltávolítását pedig serkentik.

Hamarosan itt elmélyülhet ebben az ősi filozófiában... A Sunrider termékek működésének megértéséhez szükség van még az "öt elem" tan rövid bemutatására. A kínaiak szerint a világ öt alapelemből épül fel. Ezek az elemek az emberi szervezetre vetítve az öt fő szervrendszernek felelnek meg:

TŰZ elem - hormonrendszer
FÖLD elem -
emésztőrendszer
FÉM elem - légzőrendszer
VÍZ
elem -
keringési rendszer
FA elem -
immunrendszer

Amennyiben az öt szervrendszert megfelelő módon tápláljuk, azok képesek egymással összehangoltan működni, vagyis fennmarad a szervezet egészére jellemző harmónia, az egészség. A hangsúly tehát a megelőzésen, a belső egyensúly fenntartásán van.

 

Ismerje meg egészséges termékeinket >>

<< vissza az előző oldalra             tovább >>       

Yantra
Réti Lajos - független Sunrider termékforgalmazó és hálózatszervező

 reti.lajos@PrivateFranchise.net   -
 Gyors termékinformáció Tel.: 06 (70) 568 1194

© 2002-2017   -   oldaltérkép  -  kedvencekhez ad
Yantra