Egészség és jólét egy helyen.
FŐOLDAL   SR TERMÉKEK   PÉNZKERESÉS   SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS   SIKERKÖNYVEK   LINKEK   KAPCSOLAT
 

     Tréningprogram

     Online tanfolyam (tipp!)

     Élő tréningek

     Ingyenes hírlevél

     Szakirodalom

 

Mit szólna egy kis
gátlástalansághoz?

Vajon mi az, amitől a
legtöbb ember jobban
fél, mint a haláltól?

részletek >>

 

A személyiségfejlesztés az alábbi weboldalon található:

manhertz.com

Kattints ide!

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

 

TRÉNINGPROGRAM - itt megszünt!!!

Örömmel üdvözölöm a PrivateFranchise.net online képzési rendszerében! Érezze otthon Magát!

Ebben a szekcióban elsősorban a nyitott Online tanfolyamot ajánlom figyelmébe, amely korábban már elhangzott, élő előadások feldolgozott kivonata, valamint újabb kutatási eredmények, módszerek, felismerések és összefüggések érthető bemutatása. Ez a folytatásos program a webhely teljesen önálló tartalma, ugyanakkor mégis szervesen kapcsolódik a többi egységhez, támogatva azokat.
Iratkozzon fel a hírlevélre és értesüljön elsőként a legfrissebb részekről! Most mindezt ingyen! Az eredményt pedig élvezni fogja, megígérem! Engedje meg, hogy bebizonyítsam, érdemes rendszeresen visszatérnie. Hívja el ismerőseit is, biztos örülnének neki!

Élő tréningekről, szemináriumokról és tanfolyamokról itt kap információt.


ONLINE TANFOLYAM - Mindenkinek!

Az Internetnek is köszönhetően az információ mennyisége az idő előrehaladtával hatványozódik. A siker eléréséhez nem elég csupán a legtöbb információt befogadnunk. A kihívásokra megfelelő válaszokat csak a szükséges, célirányos tudás birtokában adhatjuk. A technológiai fejlődés óriási versenyt szít, s ezen tényezők önmagukat és egymást gerjesztik. Óriási tévedés azt hinni, hogy egy adott mennyiségű tudás megszerzésével az addig elért eredmények szintjén lehet tartósan megmaradni. Az orvostudomány erre nagyon jó példa. Ön dönt: épül vagy leépül?

A következő tananyag a személyiségfejlesztés leginkább kutatott területeire épül. Tartalma nem korlátozódik a társadalom egyik rétegére sem, mert általános törvényszerűségeket elemez. Konkrét ismereteket és módszereket ad az itt megszerezhető tudás gyakorlatba ültetéséhez, hogy mindenki a saját életében érjen el javulást.

tovább a tartalomhoz >>


BELSŐ TRÉNING - Üzleti partnereink részére

Vállalkozásunk egy előre felépített üzleti rendszer. Kulcsfontosságú pontja a tréningprogram. Szervezetünk eredményes kiépítése érdekében partnereinket a ma elérhető legkorszerűbb módszertani képzésben részesítjük.

A sikeres hálózati marketing vállalkozások vitathatatlan előnye az, hogy Ön a megszerzett tudás gyakorlatba ültetésével garantált javulást érhet el az élet számtalan területén. A fejleszthető készségek közül legfontosabb a

KOMMUNIKÁCIÓ

Emberi kapcsolataink jobbá válnak a kommunikáció tudatos fejlesztése által, mind a privát, mind az üzleti szférában. Ez az egy aspektus is döntő hatású életünk minőségére nézve. (...hiszen emberek vesznek körül bennünket)
Íme néhány terület, amit még tanítunk:

  • vezetői jártasság

  • oktatási készségek

  • sikeres hozzáállás

  • önbizalom megerősítése

  • az elutasítástól való félelem leküzdése

  • időgazdálkodás

  • célok kitűzése

  • önszervezés

  • vállalkozási ismeretek

  • pénzkezelés

A fentieket tekintve, az anyagi elismerésen túl, az Ön személyes fejlődése a leglényegesebb. Ez pedig nálunk garantált. Hisszük azt, hogy aki a mi vállalkozásban megállja a helyét, az az üzleti élet más területén is sikereket érhet el.

AZOKTÓL TANULJON, AKIK CSINÁLJÁK IS!

Programunk az írott dokumentációk, letölthető hanganyagok (előadások) mellett személyre szabott konzultációt is magába foglal, itt az Interneten, valamint a valóságban. Továbbá, igény szerint rendezvények, szemináriumok és tanfolyamok állnak rendelkezésre.

Megismerte már a vállalkozásunkat? Ha nem, akkor kattintson ide!

Ki kaphat jelszót? Legalább Kiemelt Fogyasztói státusz szükséges ahhoz, hogy egyéni jelszót kapjon a védett tartalomhoz. Ez a lehetőség csak a PrivateFranchise.net csoport tagjai számára adott. A csatlakozás feltéteiről is minden információ rendelkezésre áll.

részletek >>

Ebben az új korban a PrivateFranchise.net úttörő szerepet vállal a közvetlen értékesítés e speciális szegmensében dolgozó független vállalkozók informálása, képzése és motiválása terén. E célt támogatja a nyitott tanfolyam és az egész webhely aktivitásaként létrejött ingyenes hírlevél is, amely nagy segítséget nyújt az önképzésben, úgy mint pl. a célok kitűzése, időgazdálkodás, problémamegoldás, kommunikáció, üzletkötés, időgazdálkodás vagy a pénzügyi tervezés. Rendelje meg, nagy hasznára válik!

hírlevél megrendelése >>

© Manhertz József

 

lap tetejére          
Yantra
© 2002-2004 Manhertz-Pylon Kft.  -  info@PrivateFranchise.net   -  Tel: (70) 568 1194,
  médiaajánlat  -  oldaltérkép  -  kedvencekhez
Yantra